EUR: 321,36 Ft
CHF: 284,67 Ft
2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Egyéb Szombathely

Bekopog a püspök

A közösség megtartó erejét, egymás kölcsönös megismerését és személyes segítségét ajánlja a Szombathelyi Katolikus Egyházmegye püspöke, Székely János a megyeszékhely lakosainak írott üzenetében. E példátlan kezdeményezés hiányt pótló, hiszen így olyanoknak is alkalmuk nyílik a katolikus egyház értékeinek megismerésére, akikhez máshogyan nem jutnának el ezek az ismeretek.

Az önkéntes segítők személyesen adják át a püspök levelét a szombathelyieknek Fotó:BS

A címzettek megismerhetik a kereszténységet, jelentkezhetnek keresztelésre, egyházi házasságkötésre, imatámogatást kérhetnek, tartalmas beszélgetéseken és programokon vehetnek részt, szerető közösségre találhatnak, karitatív segítségben részesülhetnek. Mindennek lehetőségét kínálja a püspöki levél, amely egyben személyes meghívás is. A meghívón túl egy esti imafüzetet is ajándékoz a püspök a szombathelyi családoknak.


Székely János levelében jelzi: tenni szeretne azért, hogy „minél több csillogó szemű, örömmel teli ember éljen a Szombathelyi Egyházmegyében, és hogy az itt élő emberek átélhessék, hogy részesei egy hatalmas és szeretetteljes isteni tervnek.

Kapcsolódó Cikkek