EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Egyéb Szeged

Belekbe töltött finomságokkal versenyeztek

A kolbásztöltés mesterei mérték össze tudásukat Szőregen. A csalogató illatokat már messze a Tömörkény István Művelődési Házon túl is lehetett érezni. Kilenc csapat mérte össze a húskészítés e módjában szerzett tudományát.

A szorgos kezek az egészen fiataloktól az aggastyánokig megállás nélkül azért fáradoztak, hogy a finomságokból a lehető legtöbb készüljön. A böllérvetélkedőn harmadik helyen a Szőregi Rezegők Néptánccsoport csapata végzett, második lett a Bélpoklosok csapata, az első helyet pedig a Sárkányhajósok nevű csapat szerezte meg. A kolbásztöltő versenyt a Szőregi Nyugdíjas Egyesület nyerte meg, második lett az Éhes Emberek csapata, harmadik helyen pedig a Bélpoklosok végeztek.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.