EUR: 323,33 Ft
CHF: 283,14 Ft
2018. október 18., csütörtök
Lukács

Extra

Berkes Olivér: Barátnői rendre idősebbek nála

Berkes Olivérnek nemrég jelent meg vadonatúj száma Csak barát vagyok címmel. A dalt első nagy szerelmének írta még évekkel ezelőtt, aki hat évvel idősebb volt nála. A Voice című tehetségkutatóban feltűnt énekes ugyanis inkább a nála idősebb hölgyek társaságát keresi.

A Csak barát vagyok Olivér első olyan szerzeménye, amelynek dalszövegét és zenéjét is ő szerezte, valamint a videóklipet is ő rendezte. – A dalt első nagy szerelmemnek írtam születésnapjára, akivel viszonylag komplikált kapcsolatunk volt. A volt párommal hét-nyolc hónapig tartott a szerelmünk, de voltak közben is kisebb-nagyobb szünetek, hol jó, hol rossz pillanatokkal. Nagyon váltakozó, rapszodikus, ugyanakkor heves kapcsolat volt a miénk. A dal után még összejöttünk egy kis időre, de négy évvel ezelőtt végleg szétváltak az útjaink, viszont a mai napig jó a kapcsolatban vagyunk, immáron barátként. Olyan típusú ember vagyok, aki szereti kiírni magából az érzéseit, ezért is született meg ez a dal – mondta Olivér, akinek nagy szerelme hat évvel volt idősebb nála. A zenésznek eddig többnyire idősebb barátnői voltak. – A legnagyobb korkülönbség nyolc év volt. Bevallom, ezidáig többnyire idősebb hölgyekkel hozott össze az élet. Manapság a korkülönbség mar nem számottevő és a jelenlegi párom is fiatalabb nálam- de korábban kiütött az, hogy nem feltétlenül a bulik és a kicsapongás körül forgott az életem, mint a korombeliek többségénél.


Az énekes nagyon sok pozitív visszajelzést kap az új dallal kapcsolatban, főleg azért, mert eddig nem hallottak tőle ilyen típusú számokat a rajongók. Olivér egyébként A Dalba is benevezett vele, de sajnos nem jutott be. Elmondása szerint nem volt elég ideje dolgozni rajta, részben a Sztárban Sztár, részben más projektek miatt, így a demóverzió nem lett olyan, amilyet ő és a zsűri is preferálna. A zenésznek nemcsak ez volt az egyetlen saját szerzeménye, két projektet is elindított idén. – Szeretnék további magyar dalokat is kiadni, hasonló stílusban és hangulatban, mint a mostani. A másik egy német produkciós irodával leszerződött közös munka, velük három-négy dalra szól a megállapodásunk, most azokat készítem elő, ugyanis a maximalizmusom miatt kicsit megcsúsztam azzal a munkával – vallotta be Olivér, akinek a sok munka mellett azért jut ideje a magánéletére is. A fiatal zenész bevallotta, hogy van most kapcsolta, de annyira friss a dolog, hogy nem szeretne többet elárulni a titokzatos lányról.

Kapcsolódó Cikkek

 • Michael Bublé visszavonul?

  Michael Bublé visszavonul?

  Michael Bublé világhírű kanadai dzsesszénekes véget vetett a visszavonulásáról elterjedt pletykáknak: az új albummal jelentkező Grammy-díjas előadó szerint félreértették a szavait.

 • Szandi: Anyu álmát váltottam valóra

  Szandi: Anyu álmát váltottam valóra

  Szandi és Vastag Csaba óriási bravúrt hajtottak végre a TV2 Csak show és más semmi című műsorában, mikor légtornász mutatványukkal megnyerték az első adást.

 • Dakota szexi hassal cáfolja a terhességet

  Dakota szexi hassal cáfolja a terhességet

  Nemrég arról írtak a lapok, hogy az „…ötven árnyalata”-filmek sztárja, Dakota Johnson és kedvese, a Coldplay frontembere, Chris Martin első gyermeküket várják. Nemrég az énekes házánál rózsaszín és kék lufikat fotóztak, és a fotósok azt hitték, hogy babaváró parti volt, de állítólag csak Dakota születésnapját ünnepelték.

 • Humorral üti el a változókort Szulák Andrea

  Humorral üti el a változókort Szulák Andrea

  Szulák Andrea 3 évvel ezelőtt vált el gyermeke édesapjától, s azóta főleg kislányára, Rozinára, és a munkájára koncentrál, azon belül is kiváltképp a Menopauza című musicialre.