EUR: 317,90 Ft
CHF: 280,64 Ft
2019. január 23., szerda
Rajmund, Zelma

Extra

Berkes Olivér: Barátnői rendre idősebbek nála

Berkes Olivérnek nemrég jelent meg vadonatúj száma Csak barát vagyok címmel. A dalt első nagy szerelmének írta még évekkel ezelőtt, aki hat évvel idősebb volt nála. A Voice című tehetségkutatóban feltűnt énekes ugyanis inkább a nála idősebb hölgyek társaságát keresi.

A Csak barát vagyok Olivér első olyan szerzeménye, amelynek dalszövegét és zenéjét is ő szerezte, valamint a videóklipet is ő rendezte. – A dalt első nagy szerelmemnek írtam születésnapjára, akivel viszonylag komplikált kapcsolatunk volt. A volt párommal hét-nyolc hónapig tartott a szerelmünk, de voltak közben is kisebb-nagyobb szünetek, hol jó, hol rossz pillanatokkal. Nagyon váltakozó, rapszodikus, ugyanakkor heves kapcsolat volt a miénk. A dal után még összejöttünk egy kis időre, de négy évvel ezelőtt végleg szétváltak az útjaink, viszont a mai napig jó a kapcsolatban vagyunk, immáron barátként. Olyan típusú ember vagyok, aki szereti kiírni magából az érzéseit, ezért is született meg ez a dal – mondta Olivér, akinek nagy szerelme hat évvel volt idősebb nála. A zenésznek eddig többnyire idősebb barátnői voltak. – A legnagyobb korkülönbség nyolc év volt. Bevallom, ezidáig többnyire idősebb hölgyekkel hozott össze az élet. Manapság a korkülönbség mar nem számottevő és a jelenlegi párom is fiatalabb nálam- de korábban kiütött az, hogy nem feltétlenül a bulik és a kicsapongás körül forgott az életem, mint a korombeliek többségénél.


Az énekes nagyon sok pozitív visszajelzést kap az új dallal kapcsolatban, főleg azért, mert eddig nem hallottak tőle ilyen típusú számokat a rajongók. Olivér egyébként A Dalba is benevezett vele, de sajnos nem jutott be. Elmondása szerint nem volt elég ideje dolgozni rajta, részben a Sztárban Sztár, részben más projektek miatt, így a demóverzió nem lett olyan, amilyet ő és a zsűri is preferálna. A zenésznek nemcsak ez volt az egyetlen saját szerzeménye, két projektet is elindított idén. – Szeretnék további magyar dalokat is kiadni, hasonló stílusban és hangulatban, mint a mostani. A másik egy német produkciós irodával leszerződött közös munka, velük három-négy dalra szól a megállapodásunk, most azokat készítem elő, ugyanis a maximalizmusom miatt kicsit megcsúsztam azzal a munkával – vallotta be Olivér, akinek a sok munka mellett azért jut ideje a magánéletére is. A fiatal zenész bevallotta, hogy van most kapcsolta, de annyira friss a dolog, hogy nem szeretne többet elárulni a titokzatos lányról.

Kapcsolódó Cikkek