2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Egyéb Miskolc

Bódog: Primadonnára nincs szükségem

Fegyelmi okok miatt távozhat a DVTK spanyol középpályása, aki szabadlistára került. Az okokról Bódog Tamás szakmai igazgató beszélt a dvtk.eu-nak.

– Nono fegyelmi okok miatt kikerült az első csapat keretéből – nyilatkozta Bódog Tamás, a DVTK szakmai igazgatója. – Hiába zseniális labdarúgó, de primadonnára nincs szükségem, akinek nem a csapat az első. Nem tudok kivételt tenni vele sem. Amit a többiektől megkövetelek, azt megkövetelem tőle is. A továbbiakban nem számolok vele, szabadlistára került, a tartalékcsapattal készül, így a törökországi edzőtáborba sem tart velünk. Amennyiben megfelelő ajánlatot kap a klub, nem gördítünk akadályt a távozása elé.

Nono (balra) szabadlistára került – Fotó: dvtk.eu

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.