EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 18., vasárnap
Jenő

Sport

Bolt látványos gólörömöt tervez az Old Traffordon

Jól átverte a világot Usain Bolt. Az olimpiai és világbajnok jamaicai sprinter hétfőn sokat sejtetően adta hírül, hogy leszerződött egy futballcsapathoz. Azonnal beindultak a találgatások, vajon melyik klubot választotta Bolt, aki kedden aztán bejelentette: a Soccer Aid jótékonysági akciója keretében a világválogatottat vezeti a Robbie Williamst soraiban tudó angol válogatott ellen június 10-én, az Old Traffordon…

– Valóra vált az álmom – nyilatkozta Bolt. – Kedvenc csapatom, a Manchester United otthonában játszhatok a futball legnagyobb hőseivel. A csapatom verhetetlen, és külön koreográfiát dolgoztam ki arra az esetre, ha a hálóba találok.

(MTI/EPA/Kerim Okten)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Dr. Mészáros János: A magyar sportolók méltón képviselték hazánkat a Nomád Világjátékokon

  Dr. Mészáros János: A magyar sportolók méltón képviselték hazánkat a Nomád Világjátékokon

  A kirgizisztáni III. Nomád Világjátékokon négy arany-, négy ezüst-és négy bronzérmet szerzett magyar küldöttség tagjait köszöntötték a Hadtörténeti Múzeumban. A multisport eseményen öt földrész, több mint 80 országa 2000 sportolóval vett részt. Magyarországot a Magyar Turán Alapítvány hagyományőrzői és tradicionális, íjász, lovasíjász és mandala sportolói (szellemi taktikai sport), a Nemzeti Versenysport Szövetség íjász, szkander, szumó, sambo szövetségei által delegált valamint bothúzó versenyzők és sportvezetői képviselték – olvasható a misportunk.

 • Nagy Botondé a “világ leggyorsabb köríves rúgása”

  Nagy Botondé a “világ leggyorsabb köríves rúgása”

  Bekerült a Guinness Rekordok könyvébe Nagy Botond, mint “a világ leggyorsabb köríves rúgása” cím büszke tulajdonosa. A magyar válogatott karatés ezt a múlt héten megrendezett madridi világbajnokság alkalmával érdemelte ki – olvasható a magyar sporttal foglalkozó misportunk.

 • Megműtötték a Lakers irányítóját

  Megműtötték a Lakers irányítóját

  Csütörtökön megműtötték Rajon Rondót, az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Los Angeles Lakers veterán irányítójára legalább négy-öt hét kihagyás vár.