2019. január 18., péntek
Piroska

Egyéb Szombathely

Bomba igazolás

A lapzártánk idején dobogós helyen álló Haladás NB I-es futsalcsapatának két új szerzeménye, Dróth Zoltán és Andersson Michel De Sousa Santos a tavaszi szezonban óriási erőssége lehet a vasi zöld-fehéreknek.

A 29 esztendős Dróth Zoltán a magyar válogatott egyik legjobb labdarúgója. Jelenleg is érvényes szerződése van a kazahsztáni Kajrat Almati együttesével, így kölcsönben erősíti tavasszal a szombathelyieket. A Rába ETO egykori klasszisa Kazahsztánból igazolt haza, míg a 28 éves Andersson Michel De Sousa Santos Brazíliából érkezett a vasi megyeszékhelyre. A brazil légiós korábban nem játszott távol hazájától, ám ismerőseire hallgatva átszelte az óceánt, és a jövőben a Haladásnál szeretne minél eredményesebben szerepelni. Mindkét új szerzemény segíteni szeretné a zöld-fehéreket céljaik elérésében és a korábbi bronzérmet még fényesebb medálra cserélni.


Dróth Zoltán  és Andersson Michel De Sousa Santos  a zöld-fehérekhez igazolt Fotó: CSG

A labdarúgókkal féléves szerződést kötöttek a szombathelyi klub vezetői, akik közül Bokor Zsolt, a Haladás sportigazgatója a játékosok bemutatásakor arra hívta fel a figyelmet, hogy a rivális csapatoknál akár négy-öt légiós is szerepel, ezért a minőséget és a fejlődést szem előtt tartva történt az erősítés a Haladásnál.

A szombathelyiek legközelebb február 12-én lépnek hazai pályára, a vendég a 7. helyezett FTC lesz.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.