EUR: 323,02 Ft
CHF: 286,45 Ft
2018. augusztus 14., kedd
Marcell

Külföld

Bosszút állt a lelőtt vadlúd a vadászon

Kis híján tragédiába torkollott egy vadászat Maryland államban, amikor egy kilőtt, a levegőből aláhulló vadlúd durván megsebesített egy vadászt. Robert Meilhammer, miután eltalálta fegyverével a ludat, az pont a fejére zuhant, súlyos fejsérüléseket okozva neki.

Az ötkilós állat a becsapódáskor fej- és arcsérüléseket okozott „áldozatának”, ráadásul Meilhammer egyik foga is kitört. A peches vadászt helikopterrel szállították kórházba. Miután a férfi magához tért, kiderült, hogy a hatalmas ütés következtében amnéziás lett.

Kapcsolódó Cikkek

  • A szárazság miatt lovakat ölnek le Norvégiában

    A szárazság miatt lovakat ölnek le Norvégiában

    A rendkívüli szárazság miatt nehezen és csak magas áron jutnak elegendő takarmányhoz állataik számára a gazdák Norvégiában, ezért sokan kénytelenek leölni lovaikat – számolt be hétfőn az NRK norvég közszolgálati adó.

  • Emelkedett a Görögországba érkező illegális bevándorlók száma

    Emelkedett a Görögországba érkező illegális bevándorlók száma

    A Törökország és Görögország között húzódó szárazföldi határon az év első hét hónapjában háromnegyedével emelkedett az illegális határátlépések száma az előző év azonos időszakához képest, az említett határszakaszon mintegy 29500-an kíséreltek meg bejutni az unió területére – közölte friss jelentésében az unió határvédelmi ügynöksége (Frontex).