EUR: 318,32 Ft
CHF: 279,90 Ft
2019. február 17., vasárnap
Donát

Extra

Brad Pitt anyja: Brad és Jen újra összejönnek!

Édesanyja hozná össze volt feleségével Brad Pittet. A dolog pikantériája, hogy Jane Pitt nem Angelina Jolie-ra gondolt, hanem Jennifer Anistonra. Az idős asszony mindig is Anistont tartotta az igazi menyének, dacára annak, hogy Pitt második feleségével, Angelina Jolie-val sem ápolt rossz viszonyt. Egy közeli barát szerint Pitt mama egy évtizede arról álmodozik, hogy Jen és Brad újra egymásra talál. A lehetőség adott lenne a békülésre: a jóképű sztár jelenleg szingli, míg Jennifer két hete jelentette be: kétévnyi házasság után elválik színész-forgatókönyvíró férjétől, Justin Theroux-tól.

Brad Pitt és az édesanyja Jane Etta
Credit line: Profimedia, Wenn

Justin Theroux és Jennifer Aniston  Credit line: Profimedia, Abaca

Kapcsolódó Cikkek

  • Pápai Joci nyerte a második elődöntőt

    Pápai Joci nyerte a második elődöntőt

    Pápai Joci nyerte A Dal 2019 második elődöntőjét szombaton. A zsűri döntésével még Szekér Gergő és Nagy Bogi, a tévénézők szavazataival a Fatal Error jutott tovább a döntőbe a Duna Televízióban és a Duna World csatornán sugárzott showműsorban.

  • A Roma mexikói szereplője ott lehet a gálán

    A Roma mexikói szereplője ott lehet a gálán

    Negyedik próbálkozásra sikerült csak vízumot kapnia az Egyesült Államokba a 10 Oscar-díjra jelölt Roma című film egyik mexikói szereplőjének, aki így részt vehet a február 24-i Oscar-díjkiosztó gálán.