2019. január 18., péntek
Piroska

Belföld

Brutális felvétel! Így buzizik a Momentum pécsi elnöke

Elképesztő hangfelvételt mutatott be az Origo. Izrael, a zsidók és a melegek ellen is beszél a hangfelvételen a Momentum Mozgalom pécsi elnöke. Nemes Balázs egyebek között azt fejtegeti, hogy a “buzik” megdobálása bőven belefér a véleménynyilvánítás szabadságába – írja a portál.

Miközben erről tavaly a budapesti melegfelvonulást megelőzően Fekete-Győr András egy kampányvideóban,  buzdított arra, hogy minél többen vegyenek részt a homoszexuális parádén, addig a most napvilágot látott felvétel szerint, Nemes Balázs enyhén szólva is másként vélekedik a Pride-ról és Nemes kifejezését használva a “buzik” jogairól.


A felvételt itt hallgathatja meg!

Az Origónak megerősítették, hogy a felvételen Nemes Balázs hallható. A Momentum politikusa egy 2010-es internetes rádióadásban (amely mintegy 1,5 óra hosszúságú) kommentálta azt az esetet, amikor szélsőségesek rátámadtak a homoszexualitásukat propagáló budapesti menetre. Szerinte utcakővel “picit durva” megdobálni őket, de ételmaradékkal rendben van, mert az belefér a véleménynyilvánítás szabadságába – írja a lap.


Nemes Balázs egy felvetés kapcsán beszélt az általa kedvelt államformáról is. Kiderült, hogy ő az alkotmányos monarchia híve, mert a köztársasággal csak baj van, és az legfeljebb csak “valamivel jobb”, mint a kommunizmus. Később egy hírt olvastak be, amely szerint egy rendőr lelőtt egy 14 éves fiatalt betörés közben, ezért emberöléssel vádolják. Nagy egyetértés alakult ki abban, hogy a 14 éves fiú biztosan cigány, ugyanakkor szerintük árnyalja a képet, hogy a rendőr állítása szerint a fiúnál kapa volt. “Láttál már munkaeszközt cigánynál? Maximum, ha a magyar gárda felvonul, de akkor is úgy lopják” – hangzik el. Nemes hozzáteszi, hogy ha cigány volt a tettes, ha nem, a rendőr jól tette, hogy lelőtte. Egy másik hír kapcsán az is kiderül, hogy a Momentum pécsi elnöke szerint Izrael történelmileg nem létezik, ahogy Szlovákia se – írja az Origo.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek