2018. november 18., vasárnap
Jenő

Extra

Buli Dorinát idősebb férfiak zaklatják

Dorina, a 13 éves YouTube-sztár Buli Buli című számával hódította meg a magyar fiatalokat. A kamaszlányt a Dikh Tv fedezte fel, azóta is egyengetik a karrierjét és újonnan induló sorozatukban egy főszereppel is megkínálták. Dorina folyamatosan jár fellépni, újabb klipeket forgat és rajongók tucatjai üzennek neki. Gyakran kap szerelmes leveleket még idősebb férfiaktól is, akik nem csupán rajongásukat akarják kifejezni. 

Rostás Dorina pár hónap alatt közel három és fél millió megtekintéssel büszkélkedhet első slágerének, a Buli Bulinak köszönhetően. A lány már kiskora óta énekelgetett. – Egészen kicsi kora óta énekelt, kedvence Hannah Montana volt. Én hallottam, hogy a lányomnak nincs rossz hangja, járt is énektanárhoz. Amikor megláttam a Dikh Tv felhívását, felvettem telefonnal Dorinát, ahogy énekel, és beküldtem. Habár ő nem szerette volna, utólag nagyon örül, hogy akkor megtettem – mesélte Ibolya, Dorina édesanyja. Ezután a televízió behívta a lányt egy castingra, ahonnan egyenesen vezetett az út a stúdióba, ahol megszületett a Buli Buli, majd a Bulizási sláger. A stúdió azóta is folyamatosan gyártja a dalokat az újdonsült sztárnak. Ezek közül háromhoz az elmúlt hetekben klipet is forgattak.


A fiatal YouTube-sztár minden hétvégén jár fellépni, ahol rajongók sokasága várja őt. Rengeteg kedves üzenetet kap, de kijut neki bőven a zaklató levelekből is. – Sok fiú ír nekem, hogy milyen szép vagyok, van-e valakim, randiznék-e velük és nem csak a saját korosztályomból. Volt már rá példa, hogy 30 feletti férfi írt nekem.

Általában nem szoktam ezekre reagálni. Előfordult, hogy anyukámon vagy keresztanyukámon keresztül próbáltak velem kapcsolatba lépni. A legdurvább az volt, amikor egy fiú meztelen képeket kért tőlem – mondta Dorina, majd hozzátetette, ő nem foglalkozik a fiúkkal és még barátja sem volt. A 13 éves lány minden energiájával a tanulásra és a karrierjére koncentrál, hiszen az éneklés mellett a Dikh Tv új sorozatában is főszerepet kapott, amiről többet nem árulhat még el, hiszen még csak most kezdik el a forgatást.


Kapcsolódó Cikkek

 • Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Noha rajongói szerint remekül néz ki Tomán Szabina, ő maga egy cseppet sincs megelégedve az alakjával. Mivel a szülés utáni feleslegtől még mindig nem sikerült megszabadulnia, a napokban komoly fogyókúrába kezdett, küzdelmét pedig mi magunk is végigkövethetjük az újonnan indított vlogsorozatában.

 • Novemberben ismét FitBalance

  Novemberben ismét FitBalance

  Magyarország legnagyobb fitness és életmód fesztiválja, az Eisberg – FitBalance november 25-én ismét várja a mozgás és egészséges életmód szerelmeseit a Budapest Sportarénában.

 • Viszkis: Most már révbe értem!

  Viszkis: Most már révbe értem!

  Élete újabb állomásához érkezett Ambrus Attila azaz a Viszkis. Az egykori bankrabló szabadulása óta kerámiák árusításából él, tegnap pedig megnyitotta  Hopka Károly képzőművésszel közös kiállítását Szentendrén.