2019. január 18., péntek
Piroska

Egyéb XX.kerület

Célba értek a Buckalakók

A rákosmenti Köbli Ferenc (balra) és a pesterzsébeti Mihucz Krisztián (jobbra) sikerrel teljesítette a Budapest–Bamako ralit.

Ugyan egyszer egy teljes napot vesztegelt a Buckalakók névre keresztelt csapat szervizelés miatt, de végül teljesítették a távot és minden adományt célba juttattak. Azóta haza is értek a magyar fővárosba.

Két hét alatt érték el Gambiát

Január 12-én hagyták el a versenyzők Budapestet, négy nap alatt szelték át Európát, majd Marokkón, Mauritánián és Szenegálon át – összesen két hét alatt – jutottak el az idei végállomásig, Gambiáig. A szabályok megengedték, hogy amatőr, profi ralis múlttal nem rendelkezők is teljesíthessék a túraszakaszokat, így vágott neki a kalandnak a két barát.

Az óceánpartra is lenéztek

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.