2018. február 20., kedd
Aladár, Álmos

Sport

Chiellini: Conte edzése után meghaltam

Több hír is napvilágot látott a napokban azzal kapcsolatban, hogy Antonio Conte, a Chelsea menedzsere nem képes normális edzéseket tartani labdarúgóinak. Ezzel kapcsolatban szólalt meg a Daily Mailnek egy terjedelmes interjúban Giorgio Chiellini, a Juventus 33 éves védője, aki nemcsak a torinói csapatban, hanem az olasz válogatottnál is dolgozott Contéval.

– Conte nemcsak a meccseken, hanem az összes edzésen is olyan, mint egy őrmester. Amikor befejezed a tréninget, halott vagy. Nem fáradt, halott. Csak azért tudod végigcsinálni, mert hiszel abban, amit csinál. Különleges kisugárzása van, képes elérni, hogy mindenki energiát adjon a másiknak, egyértelmű, hogy az egyik legjobb – fogalmazott az olasz védő.

(MTI/EPA/Srdjan Suki)

Kapcsolódó Cikkek

 • Már történelme van a Chelsea és a Barca párharcának

  Már történelme van a Chelsea és a Barca párharcának

  Slágermeccsel kezdi meg a szereplést az FC Barcelona a labdarúgó Bajnokok Ligája kieséses szakaszában. A katalán sztárcsapat a Chelsea otthonában lép pályára. Az angol együttes az utolsó top csapat, amely ellen Lionel Messi még egyszer sem tudott betalálni, így vélhetően ez külön motivációt jelent majd az argentin klasszis számára.

 • Túl nagy terhet cipelnek a Liu testvérek

  Túl nagy terhet cipelnek a Liu testvérek

  Ólomsúlyként nehezedik a Liu testvérekre az esélyesség. Legalábbis édesanyjuk szerint nem bírták azt a nyomást, amit a MOB rájuk helyezett azzal, hogy majd negyven év után újra lesz magyar érem a téli játékokon.

 • Iniesta: Enrique megállná a helyét Londonban

  Iniesta: Enrique megállná a helyét Londonban

  Holnap este a Chelsea otthonában lép pályára az FC Barcelona a labdarúgó Bajnokok Ligájában. A párharc tétje nem csak az, hogy melyik csapat jut tovább, hanem, hogy Antonio Conte maradhat-e a londoni csapat kispadján.