EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Egyéb IX.kerület

Cimborákkal az állatok farsangján

Óriási siker a Cimbora Játszóház, melyet a Ferencvárosi Művelődési Központban rendeznek meg minden hónapban a gyerekeknek. Most például a farsang jegyében tették mindezt.

A mai 40-esek még emlékezhetnek, hogy a 80-as években Cimbora címmel volt egy gyermekműsor a televízióban. A hasonlóság nem a véletlen műve, hiszen azt a műsort később áttették a Duna televízióra, ahol az a Korhecz Ilona volt a „gazdája”, aki most a Cimbora játszóházat is vezeti.


Együtt játszott a család (Fotó: Máté Krisztián)

Mint lapunk megtudta, itt tényleg az a lényeg, hogy a gyerekek jól érezzék magukat. Az ingyenes rendezvényen mindig van koncert, amelyen megzenésített verseket ad elő az immár háromtagú Cimbora Trió, azaz Korhecz Imola, Podhorányi Zsolt és Juhász Csaba, és a játszóházat is mindig valamilyen tematika szerint építik fel.
A legutóbbi rendezvényen, az állatok farsangján volt libamemória, csirkeválogatás, állatos kirakók, halkirakó, medveteke és busómaszkkészítés.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.