EUR: 321,33 Ft
CHF: 284,68 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb Szeged

Csak Allah tudja, összefog-e a Jobbik a szocikkal Szegeden

A Jobbik hivatalosan is bejelentette, hogy kizárólag önálló pártként indulnak el az április 8-ai választáson. Csongrádban Tóth Péter, Fackelmann István, Szabó Zoltán Ferenc és Kiss Attila próbálják majd megszerezni a választók támogatását.

Makacsul tartja azonban magát a vélekedés, hogy számos választókörzetben a Jobbik visszalép majd az MSZP javára, sőt egyes hírek szerint a jobbikosok majdnem fele támogatná is ezt a lépést. Lapunk érdeklődésére a párt megyei elnöke, Tóth Péter ezt cáfolta. Azt írta: „Az MSZP és a Jobbik között semmilyen megállapodás nem született/születik sem országos, sem megyei, sem szegedi szinten. A Jobbik Magyarországért Mozgalom mind a 106 egyéni körzetben egyedül indul és senki javára nem lép vissza. A Jobbik egyetlen szövetségese a magyar emberek, akikkel közösen fogjuk leváltani a fideszes tolvaj kormányt április 8-án.” Talán csak Allah tudja, mi lesz majd valójában, ahogy közeledik április 8-a. És miért pont Allah? Vona Gábor ugyanis egy videóban úgy fogalmazott, hogy „az iszlám az utolsó fénysugár”.


Az iszlámmal szimpatizál a Jobbik elnöke – korábban el sem képzeltük volna róla

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.