2018. június 18., hétfő
Arnold, Levente

Belföld

Családja gyűjti a kopogtatócédulákat Czeglédynek

Családja gyűjti az ajánlószelvényeket az előzetesben ülő Czeglédy Csabának – mondta az ATV-nek a politikus testvére, aki egyúttal azt is megerősítette, hogy Czeglédy valóban indul a választásokon, Szombathelyen lesz független jelölt.

Mint a Lokál beszámolt róla, már kilenc iskolaszövetkezet ügyében, mintegy 6,3 milliárd forintos vagyoni hátrány okozása miatt folyik eljárás Czeglédy ellen. Ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász a PestiSrácoknak azt nyilatkozta: a törvény értelmében ha Czeglédy Csaba hivatalosan is képviselőjelölt lesz, már a jelöltté válás pillanatától mentelmi jog illeti meg, így szabadon távozhat a börtönből. Az alkotmányjogász szerint azonban a mentelmi jog felfüggeszthető, ám amíg a bíróság ismét döntést hoz a kényszerintézkedés elrendeléséről, a gyanúsított politikus szabadlábon maradhat.


Czeglédy Csaba ügyvéd /Fotó: szegedma.hu

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Óriási fejlesztést jelentett be Szijjártó Péter

  Óriási fejlesztést jelentett be Szijjártó Péter

  A kormány 2022-ig 4000 milliárd forintot fordít közúti és vasúti fejlesztésekre az ország logisztikai pozíciójának erősítése érdekében – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken a V4 elnökség keretén belül rendezett V4 Logisztikai Fórumon.

 • Migránsokkal árasztaná el Európát Brüsszel

  Migránsokkal árasztaná el Európát Brüsszel

  Állandó, felső korlát nélküli kötelező kvótát akar bevezetni az Európai Parlament – derült ki abból az Origo birtokába került feljegyzésből, amit az EP elnöke, Antonio Tajani készített a dublini reformmal kapcsolatban.

 • Rétvári Bence: Egyre kevésbé megterhelőek a lakhatási költségek

  Rétvári Bence: Egyre kevésbé megterhelőek a lakhatási költségek

  A legfrissebb Eurostat-adatok szerint 2012 óta 15-ről 9 százalék alá csökkent azon magyar háztartások aránya, ahol a lakhatás költségei a teljes bevétel több mint 40 százalékát teszik ki – nyilatkozta Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára vasárnap az MTI-nek.