EUR: 323,35 Ft
CHF: 286,19 Ft
2018. szeptember 21., péntek
Máté, Mirella

Belföld

Családja gyűjti a kopogtatócédulákat Czeglédynek

Családja gyűjti az ajánlószelvényeket az előzetesben ülő Czeglédy Csabának – mondta az ATV-nek a politikus testvére, aki egyúttal azt is megerősítette, hogy Czeglédy valóban indul a választásokon, Szombathelyen lesz független jelölt.

Mint a Lokál beszámolt róla, már kilenc iskolaszövetkezet ügyében, mintegy 6,3 milliárd forintos vagyoni hátrány okozása miatt folyik eljárás Czeglédy ellen. Ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász a PestiSrácoknak azt nyilatkozta: a törvény értelmében ha Czeglédy Csaba hivatalosan is képviselőjelölt lesz, már a jelöltté válás pillanatától mentelmi jog illeti meg, így szabadon távozhat a börtönből. Az alkotmányjogász szerint azonban a mentelmi jog felfüggeszthető, ám amíg a bíróság ismét döntést hoz a kényszerintézkedés elrendeléséről, a gyanúsított politikus szabadlábon maradhat.


Czeglédy Csaba ügyvéd /Fotó: szegedma.hu

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Juhász Andorra emlékezett az OBH

  Juhász Andorra emlékezett az OBH

  A bírósági történeti emlékek megőrzése és a hagyományápolás jegyében Handó Tünde, az Országos Bírósági Hivatal elnöke tegnap ünnepélyesen megnyitotta a második alkalommal megszervezett Bíróságtörténeti Hetet…

 • Szingli szülők klubja Budapesten

  Szingli szülők klubja Budapesten

  Nyugtató zöld falak, puha fotelek és óriási üvegablakok fogadják a gyereküket egyedül nevelő szülőket az Egyszülős Központban Budapesten.

 • Spanyol agarakat mentettek magyarok

  Spanyol agarakat mentettek magyarok

  Sikeresen zárult a Hungarian Galgo Rescue Team (HGRT) spanyolországi mentőexpedíciója. A szervezet immár negyedik alkalommal indult útra olyan spanyol agarakért (galgok), akiket a február 1-én záruló vadászszezon végeztével kivégeznek, jobb esetben menhelybe küldenek.