EUR: 316,38 Ft
CHF: 281,77 Ft
2019. március 25., hétfő
Irén, Írisz

Belföld

Családok éve az M2 gyerekcsatornán is!

Az M2 gyerekcsatorna vezetősége és a Hetedhét kaland készítői is gondolnak a Családok évére.

A Hetedhét kaland című gyermekeknek szóló ismeretterjesztő műsor hetente egyszer külön programidőt szentel a Családok éve programsorozatnak. Egyik héten a Család éve kisfilmet láthatják az M2 gyerekcsatorna nézői, másik héten csütörtökönként pedig a Családfa című rovattal jelentkeznek a műsor készítői. A Család éve kisfilmek két család életébe engednek betekintést, akikkel mindig történik valami izgalmas. A szerkesztők olyan élethelyzeteket mutatnak meg a gyerekeknek, amelyekkel gyakran szembecsül egy család. Ilyen lehet például az, ha társasjátékozás közben mindig a nagyobb testvér nyer, vagy éppen titokban készül a család az édesapa születésnapjának megünneplésére.


A Családfa című rovat tisztába tesz olyan fogalmakat, mint unokatestvér, nagybácsi, nagynéni, ángyika, sógor, sógornő, tehát minden olyat, amivel egy gyerek a családban találkozik, de nem tudja pontosan, mit jelent. Ezzel párhuzamosan pedig készül egy családfa is.

Hetedhét kaland az M2-n minden hétköznap 16.30-kor, Családok éve tematikus adások minden csütörtökön ugyanebben az időpontban.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Terroristát fogtak Budapesten

    Terroristát fogtak Budapesten

    A Fővárosi Nyomozó Ügyészség és a Terrorelhárítási Központ (TEK) közös akciójának eredményeként Magyarországon fogták el az Iszlám Állam nevű terrorszervezet egyik magas rangú vezetőjét.

  • Budapestre érkezik a Vastrón

    Budapestre érkezik a Vastrón

    Az HBO világméretű #ForTheThrone kampánya folytatódik és ezúttal a Trónok harca ismertségét egy jó ügy érdekében használja fel.