EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Sport

Orálisan szórakoztatták az angol focistát

Nem mindennapi videófelvétel került elő a Tottenham 21 éves középpályásáról, Dele Alliról. A fiatal labdarúgó azonban most nem egy labdával bűvészkedik, hanem egy ismeretlen hölgy kedveskedik neki orálisan.

Botrányos szexvideó került elő Dele Alliról, amelyen az látszik, hogy egy ismeretlen hölgy épp orálisan elégíti ki a fiatal angol válogatott futballistát. A hírek szerint a felvétel azután került nyilvánosságra, hogy egy feldühödött Liverpool-szurkoló feltörte a játékos iCloud-fiókját, miután csapata hétvégén 2-2-es döntetlen játszott a Tottenham ellen. Az eset azért is roppant kínos, mert a középpályásnak komoly kapcsolata van a fehérneműmodell Ruby Mae személyében, viszont a videón nem ő akciózik. Az sem egyértelmű, hogy ki készítette a felvételt.


A hírt egyébként az angol The Sun bulvárlap közölte először, de később a portál törölte a cikket. Egyes pletykák szerint Alli ügyvédei nagy erőkkel próbálják elsimítani az ügyet, ugyanis a játékosért a Real Madrid érdeklődik egy esetleges átigazolás miatt, egy ilyen botrányra azonban Madridban kényesek lehetnek – okkal.

Nem Alli az első, akiről szexvideó kerül elő. Korábban Mathieu Valbuena, a Fenerbahce labdarúgója keveredett hasonló ügybe, őt egyébként meg is zsarolták azzal, ha nem fizet 150 ezer eurót (47 millió forintot), nyilvánosságra hozzák a videót. A gyanúsítottak között Karim Benzema, a Real Madrid csatárának neve is előkerült.

A videót itt nézheti meg!

Kapcsolódó Cikkek