EUR: 322,66 Ft
CHF: 282,21 Ft
2018. október 22., hétfő
Előd

Egyéb XV.kerület

Dalnokis bronzérem Vecsésen

Bár a hideg idő miatt a gyerekeknek nem lehet szabad téren focizni, a korosztályos csapatoknak remek lehetőséget nyújtanak a teremtornák. A Dalnoki Akadémia kilencéves gyerekei legutóbb például Vecsésen jártak, ahol végül a bronzérmet szerezték meg.

A kicsik két vereséggel kezdték a tornát, hiszen előbb a Mészöly Focisulitól, aztán pedig a Dunakanyar csapatától kaptak ki. A fiúk aztán a két vereség után legyőzték az Üllőt, majd a házigazda Vecsést is, így végül a harmadik helyet szerezték meg.


A csapat két győzelmet is aratott a tornán (Fotó: dalnokiakademia.hu)

– Az idei első tornán vettünk részt a U9-es csapattal – mondta Balogh Ákos, a csapat edzője, nem mellesleg az akadémia vezetője –, majd hozzátette: sokkal határozottabban és magabiztosabban kell az ilyen tornákon játszani. – Szokás szerint álmosan kezdtük a korai meccset, de utána már fel tudtuk venni a mérkőzés ritmusát. Ezen a napon szinte senki nem hozta az edzéseken mutatott formáját, ezért egy kis hiányérzetem volt. Amikor mi szereztük meg a vezetést, akkor jó volt a mentalitás, a határozottság, és a kreatív megoldásokból is több volt. Végül két győzelemmel és két vereséggel megérdemelten szereztük meg a bronzérmet.

Kapcsolódó Cikkek