EUR: 321,86 Ft
CHF: 281,07 Ft
2018. október 17., szerda
Hedvig

Extra

Détár Enikő: Brutálisan éheztettem magam

Détár Enikő korát meghazudtolóan fiatalos és energikus, pedig a jövő héten már az ötvennegyedik születésnapját ünnepli. A színésznőt néha zavarja a kora, és akár kés alá is feküdne, hogy megőrizze fiatalságát, hisz szerinte kicsit sem ciki a plasztika.

Enikőnek a magánéletében és a színpadon is központi szerepet játszik a kora. Ugyan a párja és a közte lévő tízéves korkülönbséggel többnyire már megbékélt, a színpadon gyakran érzi, hogy egy-egy ráosztott szerephez már túl öreg.


–  Amikor fiatal voltam, jóval idősebb partnereim voltak a színpadon és a magánéletben egyaránt. Most, hogy már rendesen középkorú vagyok, fordult a kocka: Zilahy Lajos Az utolsó szerep című darabjában például a nálam húsz évvel fiatalabb Pásztor Máté a szerelmem, míg a valódi párom, Péter is fiatalabb nálam egy tízessel. Bevallom, a korkülönbség néha zavar – kezdte a színésznő, akit meglepett, amikor megtudta, párja még csak a negyvenes éveiben jár.

– Fogalmam sem volt róla, hogy Péter ilyen fiatal. Amikor kiderült, kissé feszélyezett, ám végül ő volt az, aki meggyőzött, hogy ezzel az égvilágon semmi probléma nincsen. Különösen azért, mert valójában ugyanott tartunk az életben. Mindketten túl vagyunk egy váláson, vannak gyerekeink, és van stabil, önálló keresetünk. Ha Péternek a megismerkedésünkkor nem lett volna már gyereke, hagytam volna, hogy egy olyan nőt keressen magának, akivel tud családot alapítani – árulta el Enikő, akinek filigrán alkata ellenére is folyamatosan oda kell figyelnie az étkezésre, sőt! Fiatalon olyannyira hízékony volt, hogy gyakran drasztikus diétákba hajszolta magát.


– Sajnos nem tudok állandóan fegyelmezett és tudatos lenni az étkezés terén. Rengeteget vagyok úton, sokszor benzinkutakon, büfékben eszem. Kamaszként volt, hogy nagyon elengedtem magam, így nemegyszer drasztikus diétába kellett kezdenem. Nem tagadom: néha brutálisan éheztettem magam. Volt, hogy napi egy kekszet ettem és csak vizet ittam – magyarázta Enci.

Sok színésznő ötven fölött a plasztikai sebészetek rendszeres látogatója. Enikő nem titkolja, hogy kisebb szépségbeavatkozásokon már ő is túl van, de állítja: az arcát még sosem műtötték.

– Voltak apró dolgok, melyeket az évek során változtattam, de az arcomon például még nem varrtak, és ezt szeretném is megúszni, ha lehet. Merthogy egyáltalán nem biztos, hogy meg tudom vagy meg akarom ezt úszni. A kiváló kozmetikai kezeléseknek köszönhetően ma már ugyan elkerülhető a plasztika, de nincs kizárva, hogy egyszer szükségem lesz rá, és szerintem ezzel nincs semmi probléma, egyáltalán nem ciki a plasztika. Úgy vélem, hogy tíz-húsz százalékot változtathat magán az ember, az még belefér. Ha annál többet szeretne, akkor már kilóg a lóláb. No meg ha ötvennégy évesen harmincnak szeretnék kinézni, akkor inkább pszichológushoz kellene fordulnom, nem plasztikai sebészhez – mondta a színésznő.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Tápai Szabina: Azonnal beleszeretettem Kucserába

    Tápai Szabina: Azonnal beleszeretettem Kucserába

    Tápai Szabina és Kucsera Gábor megismerkedésének története akár egy hollywoodi filmbe is beleillene. Románcuk azonban nem volt zökkenőmentes, egyszer még szakítottak is, öt év külön töltött idő után azonban rájöttek: egymásnak teremtették őket.

  • 45 napig sírt Will Smith neje

    45 napig sírt Will Smith neje

    Will Smith felesége, Jada néhány hónappal ezelőtt indította el saját beszélgetős műsorát, a Red Table Talkot. Az elmúlt időszakban számtalan meglepő családi titokról rántotta le a leplet a kamerák előtt: kiderült például, hogy lányuk tinédzserként depressziós volt, és többször is megvagdosta magát.