EUR: 314,27 Ft
CHF: 276,47 Ft
2019. március 18., hétfő
Sándor, Ede

Egyéb XVII.kerület

Diadalban viadal

Két napon át pengeváltásoktól volt hangos a Diadal úti suli csarnoka, itt rendezték ugyanis múlt hétvégén a 6. Budapest Párbajtőr Diákbajnokságot.

A versenyen a 2003 és 2009 között születettek ragadtak fegyvert és mérték össze tudásukat, hogy egyszer majd olyan nagyságok nyomdokaiba léphessenek, mint Szász Emese, Nagy Tímea, Schmitt Pál, Kulcsár Győző vagy éppen Imre Géza.

Itt még szoros volt…
( Fotó: Sáfár Tibor)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Európai szaktekintélyek körében

  Európai szaktekintélyek körében

  Prof. Dr. Szécsi Gábor tanszékvezető egyetemi tanárt, a Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Karának dékánját március 2-án Salzburgban beiktatták az Európai Tudományos és Művészeti Akadémia (EASA) tagjai közé.

 • Nem kell rongálni a Mecseket!

  Nem kell rongálni a Mecseket!

  Több százezres kárt tettek a Mecsekben azok a kirándulók, akik az erdei műtárgyakat dobták tűzre, ha épp szalonnázni volt kedvük. Ezt elégelték meg a Biokom emberei és álltak elő egy remek ötlettel.

 • A győzelem lesz a cél a First Fielden

  A győzelem lesz a cél a First Fielden

  Amerikában nem is olyan nagyon régen, a Super Bowl-lal befejeződött az ott oly nagyon népszerű amerikai futball bajnoksága, míg Magyarországon e honban rövidesen elkezdődik a verseny.