2019. március 26., kedd
Emánuel

Egyéb Hódmezővásárhely

Diákbál a Gregusban

A tanulással töltött éveik egyik legfontosabb mérföldkövéhez érkeztek a hódmezővásárhelyi Gregus Máté Mezőgazdasági Szakgimnázium és Szakközépiskola diákjai. A végzősök három táncot bemutatva nyitották meg az intézmény diákbálját. Összesen 36 pár koptatta a Fekete Sas dísztermének parkettjét, akikért szülők, tanárok és barátok együtt szorítottak.

A táncos lábú fiatalok pedig meg is hálálták a támogatást, és hiba nélkül mutattak be egy angolkeringőt, egy rockyt és a meglepetéstáncot, ami egy csárdás volt.

A diákok már hónapok óta finomították a tánclépéseket.

A nézőtér megtelt a büszke szülőkkel, akik csak úgy kattintgatták a vakukat, hogy megörökítsék gyermekük eme életre szóló élményét.

Kapcsolódó Cikkek

  • Cipőfűzővel fojtotta meg élettársát egy rab

    Cipőfűzővel fojtotta meg élettársát egy rab

    Emberölés és fogolyszökés miatt emelt vádat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség egy nagyecsedi férfi ellen, aki tavaly júniusban börtönbüntetését töltötte, de eltávozása alatt megfojtotta 19 éves élettársát – közölte a főügyészség vezetője kedden az MTI-vel.

  • Hatvanmillió forintra bírságolták a Magyar Posta biztosítót

    Hatvanmillió forintra bírságolták a Magyar Posta biztosítót

    Összesen 60 millió forint bírságot szabott ki a jegybank a Magyar Posta biztosítóira: a Magyar Nemzeti Bank (MNB) egyebek közt nyilvántartási, adatszolgáltatási, informatikai, ügyféltájékoztatási, panaszkezelési és a biztosítási szerződési feltételeket érintő jogsértések miatt hozott intézkedéseket és rótt ki bírságot a Magyar Posta Biztosító Zrt.