EUR: 322,89 Ft
CHF: 284,70 Ft
2018. augusztus 14., kedd
Marcell

Egyéb Hódmezővásárhely

Diákbál a Gregusban

A tanulással töltött éveik egyik legfontosabb mérföldkövéhez érkeztek a hódmezővásárhelyi Gregus Máté Mezőgazdasági Szakgimnázium és Szakközépiskola diákjai. A végzősök három táncot bemutatva nyitották meg az intézmény diákbálját. Összesen 36 pár koptatta a Fekete Sas dísztermének parkettjét, akikért szülők, tanárok és barátok együtt szorítottak.

A táncos lábú fiatalok pedig meg is hálálták a támogatást, és hiba nélkül mutattak be egy angolkeringőt, egy rockyt és a meglepetéstáncot, ami egy csárdás volt.

A diákok már hónapok óta finomították a tánclépéseket.

A nézőtér megtelt a büszke szülőkkel, akik csak úgy kattintgatták a vakukat, hogy megörökítsék gyermekük eme életre szóló élményét.

Kapcsolódó Cikkek

 • Licitáljon, hogy segíthessen!

  Licitáljon, hogy segíthessen!

  A nyíregyházi Tomek Zoltán jól ismert a futball szurkolói körökben. A 42 éves kétgyermekes, súlyosan beteg édesapáért az elmúlt egy évben összefogott az egész magyar sporttársadalom.

 • Tíz éve jár a siker útján a Holdviola

  Tíz éve jár a siker útján a Holdviola

  A kétezres évek egyetlen miskolci zenekara a Holdviola, mely országosan is ismert és sikeres. Tízéves évfordulójukra készülve kerestük meg Farkas Pétert, a formáció vezetőjét, hogy beszéljen nekünk az indulásról, sikerekről és az elkövetkezendő időszak terveiről.

 • Cserkészek táboroztak

  Cserkészek táboroztak

  Láthatóan jó hangulatban telt a visegrádi négyek országaiból érkező cserkészek számára szervezett nemzetközi találkozó, amelynek Dunaújváros adott otthont.

 • Négy napig szólt a jazz

  Négy napig szólt a jazz

  Remek zenék, pompás borok a Nagyerdőben, a Békás-tó környékén. Egyszerre gasztronómia, kulturális parádé és  hagyományosan jó kis közösségi találkahely volt a múlt hét csütörtöktől vasárnapig tartó program.