2018. augusztus 15., szerda
Mária

Egyéb Győr

Digitálisan is figyelmeztet a rendőrség

Rendhagyó bűnmegelőzési projektet mutattak be a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szakemberei. Mostantól digitális hirdetőtáblákon is megjelennek a különféle prevenciós tartalmak, elsősorban a vagyonvédelemre fókuszálva.

Az egyik felület a Győr Plázában kapott helyet, ezzel együtt a városban összesen 15 ponton találkozhatunk a figyelemfelhívó tartalmakkal, illetve 13 egészségügyi intézményben is rendszeren bemutatják majd a bűnmegelőzési kisfilmeket, hogy a lakosság figyelmét így is felhívják az elővigyázatosságra.

Elsősorban a vagyonvédelemre hívja fel a figyelmet a képet és hangot is sugárző tábla
Fotó: Marcali Gábor

Kapcsolódó Cikkek

 • In memoriam Matus György

  In memoriam Matus György

  72 éves korában elhunyt Matus György, a Vörösmarty Színház művésze, aki 20 évig volt a Miskolci Nemzeti Színház társulatának tagja.

 • Licitáljon, hogy segíthessen!

  Licitáljon, hogy segíthessen!

  A nyíregyházi Tomek Zoltán jól ismert a futball szurkolói körökben. A 42 éves kétgyermekes, súlyosan beteg édesapáért az elmúlt egy évben összefogott az egész magyar sporttársadalom.

 • Tíz éve jár a siker útján a Holdviola

  Tíz éve jár a siker útján a Holdviola

  A kétezres évek egyetlen miskolci zenekara a Holdviola, mely országosan is ismert és sikeres. Tízéves évfordulójukra készülve kerestük meg Farkas Pétert, a formáció vezetőjét, hogy beszéljen nekünk az indulásról, sikerekről és az elkövetkezendő időszak terveiről.

 • Cserkészek táboroztak

  Cserkészek táboroztak

  Láthatóan jó hangulatban telt a visegrádi négyek országaiból érkező cserkészek számára szervezett nemzetközi találkozó, amelynek Dunaújváros adott otthont.