EUR: 321,56 Ft
CHF: 281,99 Ft
2018. november 19., hétfő
Erzsébet

Egyéb Kecskemét

Diplomaátadó ünnepi szenátusi ülés az egyetemen

A 2017/2018 őszi félévében a négy karon összesen 465 hallgató záróvizsgázott. A diplomákat és a végzettséget tanúsító igazolásokat az egyetem rektora és a kari dékánok adták át a hallgatóknak.

A GAMF Műszaki és Informatikai Karon összesen 229, a Kertészeti és Vidékfejlesztési Karon összesen 87, a Pedagógusképző Karon 51, a szolnoki Gazdálkodási Karon pedig 98 hallgató tett záróvizsgát. Az eseményt mindkét helyen dr. Ailer Piroska rektor nyitotta meg.


A GAMF Műszaki és Informatikai Karon összesen 229, a Kertészeti és Vidékfejlesztési Karon összesen 87, a Pedagógusképző Karon összesen 51, a szolnoki Gazdálkodási Karon pedig összesen 98 hallgató tett záróvizsgát. Fotók: Banczik Róbert

Szolnok várost Szabó István, Szolnok Megyei Jogú Város alpolgármestere, Kecskemét várost Szeberényi Gyula Tamás, Kecskemét Megyei Jogú Város alpolgármestere képviselte. A szolnoki Gazdálkodási Karon a legjobb teljesítményt nyújtott hallgatót hagyományosan a „Bölcsek köve” egy darabjával jutalmazták.

A két rendezvényen kiemelkedő tanulmányi eredményük miatt összesen 20 hallgató részesült könyvjutalomban, a Hallgatói Önkormányzat pedig közösségi munkájukért jutalmazta tagjait. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma a Pedagógus Szolgálati Emlékérem elismerést adományozta dr. Németh Miklós főiskolai docensnek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.