2019. március 19., kedd
József, Bánk

Egyéb Kecskemét

Diplomaátadó ünnepi szenátusi ülés az egyetemen

A 2017/2018 őszi félévében a négy karon összesen 465 hallgató záróvizsgázott. A diplomákat és a végzettséget tanúsító igazolásokat az egyetem rektora és a kari dékánok adták át a hallgatóknak.

A GAMF Műszaki és Informatikai Karon összesen 229, a Kertészeti és Vidékfejlesztési Karon összesen 87, a Pedagógusképző Karon 51, a szolnoki Gazdálkodási Karon pedig 98 hallgató tett záróvizsgát. Az eseményt mindkét helyen dr. Ailer Piroska rektor nyitotta meg.


A GAMF Műszaki és Informatikai Karon összesen 229, a Kertészeti és Vidékfejlesztési Karon összesen 87, a Pedagógusképző Karon összesen 51, a szolnoki Gazdálkodási Karon pedig összesen 98 hallgató tett záróvizsgát. Fotók: Banczik Róbert

Szolnok várost Szabó István, Szolnok Megyei Jogú Város alpolgármestere, Kecskemét várost Szeberényi Gyula Tamás, Kecskemét Megyei Jogú Város alpolgármestere képviselte. A szolnoki Gazdálkodási Karon a legjobb teljesítményt nyújtott hallgatót hagyományosan a „Bölcsek köve” egy darabjával jutalmazták.

A két rendezvényen kiemelkedő tanulmányi eredményük miatt összesen 20 hallgató részesült könyvjutalomban, a Hallgatói Önkormányzat pedig közösségi munkájukért jutalmazta tagjait. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma a Pedagógus Szolgálati Emlékérem elismerést adományozta dr. Németh Miklós főiskolai docensnek.

Kapcsolódó Cikkek