EUR: 325,82 Ft
CHF: 279,90 Ft
2018. július 22., vasárnap
Magdolna

Egyéb Veszprém

Diplomaosztók a Pannon Egyetemen

Elsőként a Modern Filológiai és Társadalomtudományi Kar és Műszaki Informatikai Kar, majd a Mérnöki Kar és a Gazdaságtudományi Kar végzősei vehették át oklevelüket.

– A diplomaosztó ünnepély kitüntetett alkalom az egyetem életében, lezárása egy sikerekben gazdag, de kudarcoktól sem mentes időszaknak, és kezdete a most végző szakemberek pályájának, akiket felvérteztünk a szükséges tudással ahhoz, hogy megállják a helyüket – fogalmazott dr. Gelencsér András, az intézmény rektora a Modern Filológiai és Társadalomtudományi Kar és Műszaki Informatikai Kar közös diplomaosztóján.


Az egész életen át tartó tanulás fontosságáról beszélt dr. Gelencsér András (fotó: Domján Attila)

Kijelentette: bízik benne, hogy hallgatóik magasra jutnak, és egyetemük büszke lehet arra, hogy egykor a padjait koptatták. Az intézmény szelleme sokáig elkíséri őket, hiszen a papírjuk súlyát a Pannon Egyetem szakmai hírneve alapozza meg, és ezen a téren az intézmény jól szerepel. Megalapozott és bölcs döntés volt tehát a Pannon Egyetemet választani, de a mai, gyorsan változó világban folyamatosan képezniük kell magukat, akár magánúton, akár intézményi keretek között. A megszerzett tudás csiszolásában, fejlesztésében az egykori hallgatók a jövőben is számíthatnak a veszprémi egyetemre.

A Pannon Egyetem neve súlyt ad a megszerzett diplomának (fotó: Domján Attila)

– Diplomásként belépnek az értelmiségiek nagy közösségébe. A statisztikák szerint ez biztosabb elhelyezkedést, magasabb jövedelmet és hosszabb életet jelent önöknek. Azonban felelősség is jár vele, amit kollégáik, beosztottjaik joggal várhatnak el önöktől – intette végzős hallgatóit a rektor.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.