EUR: 323,05 Ft
CHF: 286,52 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb XX.kerület

Disznót vágtak és kolbászt töltöttek az erzsébetiek

Már harmadik alkalommal rendezték meg a Pesterzsébeti Disznótoros Fesztivált, amelyet most is kolbásztöltőversennyel egészítettek ki a szervezők.

A Csili épületében és udvarán a múlt vasárnap a klasszikus falusi disznóvágás hangulatát idézték meg a szervezők, az egész napos feldolgozást követően mindenki meg is kóstolhatta az elkészült ételeket, a versenyre jelentkező, legfeljebb tízfős csapatok pedig kolbásztöltésben mérték össze tudásukat.


Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.