2018. október 24., szerda
Salamon

Belföld

Dráma a bíróságon! Így szembesítették tettével a gödöllői gázolót – Fotó!

Halálra gázolt lányának fotójával szembesítette a gázolót B. Zsófia édesanyja.

Kedden ítélet születhet a gödöllői gázolás ügyében.

A bíróságon az édesanya is megszólalt, aki szembesítette tettének következményével a vádlottak padján ülő Sz. Lajost. Az asszony szeretett lányának portréját viselte a pólóján, amikor szót kért.

Fotó: Lokál

Mint arról beszámoltunk, 2016  július 28-án a gödöllői B. Zsófi késő este hazaérve kiszállt a kocsijából, hogy kinyissa a kertkaput. A bedrogozott, ittas Sz. Lajos beugrott a volán mögé és elindult, közben pedig halálra gázolta az autóját védelmező lányt. Ezután a férfi kimászott a kocsiból, és áldozatát hátrahagyva elmenekült.

Bár a tárgyaláson a gázoló bocsánatot kért a gyászoló édesanyától, az asszony nem fogadta el azt.

Kapcsolódó Cikkek

  • Nemzetbiztonsági kockázatot jelent az LMP-s

    Nemzetbiztonsági kockázatot jelent az LMP-s

    Azzal, hogy megpróbálta hírbe hozni a miniszterelnököt, Demeter Márta a honvédelmi bizottság alelnöke bizalmas adatokat hozott nyilvánosságra, ezért Németh Szilárd honvédelmi államtitkár felszólította az LMP-t: hívja vissza képviselőjét a bizottságból.

  • Orbán: Európa erejét a nemzetállamok adják

    Orbán: Európa erejét a nemzetállamok adják

    Európa nagyságát, erejét és dicsőségét az egymással egyszerre versenyző és együttműködő nemzetállamok adták – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a budapesti Terror Háza Múzeumnál mondott beszédében az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapján.