EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Extra

Dúl a testvérháború a Klapka családban

Az Aranyember még halála után is képes volt pert nyerni, ráadásul legkisebb lánya apósa ellen. Sandy most roppant kellemetlen szituációban van, hisz a megítélt tizenhatmillió forintot szerelme apján kell bevasalnia. Testvére, Dennis a Lokálnak elárulta: nem bízik a húgában, s attól tart, hogy a rá eső négymillió forintból egy fillért sem fog látni.

Klapka György még évekkel ezelőtt állapodott meg lánya apósával, hogy arculatot tervez és reklámfilmeket készít a cégének húszmillió forint értékben. A munkát el is végezte, ám húszmillió forint helyett csak négyet kapott kézhez. A fennmaradó összeg sorsáról most döntött a bíróság: tizenhatmillió forintot ítéltek meg az Aranyembernek.


– A családi kommunikáció teljesen leállt, a tárgyalás kimeneteléről is a médiából kellett értesülnöm. Sandy egy szóval sem említette, hogy megnyertük a pert és a vele járó tizenhatmillió forintot, amelyet arányosan négyfelé kell szétosztanunk – kezdte lapunknak Klapka Dennis, aki hogy visszakapja pénzét, ügyvédet is kész fogadni.

– Első körben össze fogok hívni egy családi kupaktanácsot, ám ha ott nem sikerül megegyeznünk, akkor ügyvédet fogadok. Nem fogom hagyni, hogy a másik két testvéremmel együtt hülyének nézzenek. Nekünk semmi közünk Sandy apósához. Ennyi erővel mi hárman, tesók is beperelhetnénk Sandyt, hogy meglopott minket tizenkétmillió forinttal – méltatlankodott Dennis, akinek az is megfordult a fejében, hogy beül testvére székébe, ám Sandy korábban lapunknak leszögezte: ő irányítja a céget.


– Sokban segíti a jövőbeni munkát, hogy két testvérem és apám felesége, Marika is lemondott a zálogház őket illető üzletrészéről, így csupán négyünknek, tulajdonosoknak kell szót értenünk a jövőben, de abban már korábban megállapodtunk, hogy én fogom vezetni a céget – mondta az Aranyasszony, aki Dennis elmondása szerint nem szívesen adná át neki a helyet.

– Ha most bemennék a Vámház körútra, és közölném Sandyvel, hogy átveszem az irányítást, valószínűleg kiakadna. Még a segítségemből sem kért, azt mondta, hogy többet ártanék, mint használnék. Ő olyan, mint az apám, vérében van az üzlet, és nem fél másokon átgázolni. Remélem, hogy az apósával sem fog félni ugyanezt tenni, vagy ha mégis, akkor mondjon le a saját részéről, de a miénk fölött ne rendelkezzen – szögezte le Dennis, aki máig nem tudta feldolgozni gyerekkori sérelmeit, amelyeket Sandyvel együtt szenvedtek el.

– Hiába volt nagy és gyönyörű házunk, olyanok voltunk a saját otthonunkban, mint a vendégek. Szeretetet soha nem kaptunk, s máig nem értem, hogy miért kellett ennyi gyereket világra hozniuk a szüleimnek – zárta le a beszélgetést Dennis.

Az ügy kapcsán természetesen Sandyt is felkerestük, aki röviden és világosan nyilatkozott: ha pénz áll a házhoz, akkor az már a cég vagyona, nem lehet csak úgy kivenni a kívánt összeget – magyarázta az Aranyasszony, arra utalva, hogy Dennis négymilliója már a cég tulajdona. Testvére egyéb vádjaira pedig egyáltalán nem akart reagálni.

Klapka Dennis
(forrás:Facebook)

Klapka György üzletember és legkisebb lánya Sandy.

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek