2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Extra

Dúl a testvérháború a Klapka családban

Az Aranyember még halála után is képes volt pert nyerni, ráadásul legkisebb lánya apósa ellen. Sandy most roppant kellemetlen szituációban van, hisz a megítélt tizenhatmillió forintot szerelme apján kell bevasalnia. Testvére, Dennis a Lokálnak elárulta: nem bízik a húgában, s attól tart, hogy a rá eső négymillió forintból egy fillért sem fog látni.

Klapka György még évekkel ezelőtt állapodott meg lánya apósával, hogy arculatot tervez és reklámfilmeket készít a cégének húszmillió forint értékben. A munkát el is végezte, ám húszmillió forint helyett csak négyet kapott kézhez. A fennmaradó összeg sorsáról most döntött a bíróság: tizenhatmillió forintot ítéltek meg az Aranyembernek.


– A családi kommunikáció teljesen leállt, a tárgyalás kimeneteléről is a médiából kellett értesülnöm. Sandy egy szóval sem említette, hogy megnyertük a pert és a vele járó tizenhatmillió forintot, amelyet arányosan négyfelé kell szétosztanunk – kezdte lapunknak Klapka Dennis, aki hogy visszakapja pénzét, ügyvédet is kész fogadni.

– Első körben össze fogok hívni egy családi kupaktanácsot, ám ha ott nem sikerül megegyeznünk, akkor ügyvédet fogadok. Nem fogom hagyni, hogy a másik két testvéremmel együtt hülyének nézzenek. Nekünk semmi közünk Sandy apósához. Ennyi erővel mi hárman, tesók is beperelhetnénk Sandyt, hogy meglopott minket tizenkétmillió forinttal – méltatlankodott Dennis, akinek az is megfordult a fejében, hogy beül testvére székébe, ám Sandy korábban lapunknak leszögezte: ő irányítja a céget.


– Sokban segíti a jövőbeni munkát, hogy két testvérem és apám felesége, Marika is lemondott a zálogház őket illető üzletrészéről, így csupán négyünknek, tulajdonosoknak kell szót értenünk a jövőben, de abban már korábban megállapodtunk, hogy én fogom vezetni a céget – mondta az Aranyasszony, aki Dennis elmondása szerint nem szívesen adná át neki a helyet.

– Ha most bemennék a Vámház körútra, és közölném Sandyvel, hogy átveszem az irányítást, valószínűleg kiakadna. Még a segítségemből sem kért, azt mondta, hogy többet ártanék, mint használnék. Ő olyan, mint az apám, vérében van az üzlet, és nem fél másokon átgázolni. Remélem, hogy az apósával sem fog félni ugyanezt tenni, vagy ha mégis, akkor mondjon le a saját részéről, de a miénk fölött ne rendelkezzen – szögezte le Dennis, aki máig nem tudta feldolgozni gyerekkori sérelmeit, amelyeket Sandyvel együtt szenvedtek el.

– Hiába volt nagy és gyönyörű házunk, olyanok voltunk a saját otthonunkban, mint a vendégek. Szeretetet soha nem kaptunk, s máig nem értem, hogy miért kellett ennyi gyereket világra hozniuk a szüleimnek – zárta le a beszélgetést Dennis.

Az ügy kapcsán természetesen Sandyt is felkerestük, aki röviden és világosan nyilatkozott: ha pénz áll a házhoz, akkor az már a cég vagyona, nem lehet csak úgy kivenni a kívánt összeget – magyarázta az Aranyasszony, arra utalva, hogy Dennis négymilliója már a cég tulajdona. Testvére egyéb vádjaira pedig egyáltalán nem akart reagálni.

Klapka Dennis
(forrás:Facebook)

Klapka György üzletember és legkisebb lánya Sandy.

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  A kiskorúak ellen elkövetett szexuális visszaélésekkel vádolt Jeffrey Epstein egyik vádlója azt állítja, hogy András yorki herceggel, II. Erzsébet brit uralkodó második fiával is le kellett feküdnie, amikor 17 éves volt – jelentette szombat reggel az NBC amerikai hírcsatorna exkluzív interjújára hivatkozva a Sky News brit hírcsatorna.

 • Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Tizenhárom év után ismét magyar zenekart jelöltek az európai könnyűzenei tehetségek díjára. A Harmed, amely a hazai hardcore/metál színtér szereplője, a rangos Music Moves Europe Talent Awards (MMETA) idei várományosai közé került.

 • Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  A ’90-es évek elejétől indult az a kezdeményezés, hogy minden évben rendeznek egy eseményt, amely a szeretetről, az elfogadásról a jótékonyságról szól. Idén szeptember 26-án szórakoztató rendezvénnyel készülnek a Papp László Budapest Sportarénába, amely felső tagozatos illetve középiskolás korú fiatalokat szólít meg a társadalmi integráció nevében.

 • Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Közel kétmillió fő, köztük több mint ezer magyar jelzett vissza a Facebookon a legendás 51-es körzet leigázására. Az amerikai légierő nevadai teszt- és kiképzőbázisára tervezett szeptember 20-ai eseményt eredetileg poénból hozták létre, nem számítottak ennyi érdeklődőre.