2018. november 18., vasárnap
Jenő

Egyéb Dunaújváros

Egy híján húsz

Magabiztos győzelmet aratott a Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics női vízilabdacsapata a bajnokság újabb fordulójában: Mihók Attila tanítványai a Szeged együttesével csaptak össze a Fabó Éva Sportuszodában, és mind a négy negyedet uralva 19-5 arányban győzték le a Tisza-partiakat. 

A Szegedi Tudományegyetem csapatát látta vendégül a DUE-Maarsk Graphics a női vízilabda-bajnokság legutóbbi játéknapján. A mérkőzés esélyesének a hazaiak számítottak, ennek megfelelően már a találkozó elején elkezdték a gólgyártást: Szilágyi Dorottya találatával szerezte meg a vezetést a dunaújvárosi csapat (1-0). Gurisatti góljára ugyan még született válasz a másik oldalon (2-1), ám a negyedből hátralévő időben már csak hazai gólok születtek, így az első játékrész végén 4-1-es hazai vezetéssel vonulhattak pihenőre a felek.


A dunaújvárosiak esélyt sem adtak a Szeged együttesének
(fotó: DFVE)

A második játékrészben továbbra is a vendéglátók uralták a játékot, akik egymás után szerezték góljaikat, anélkül hogy erre a Tisza-partiak válaszolni tudtak volna, így a nagyszünet előtt már 8-1-es előnyt harcoltak ki Mihók Attila tanítványai. Úgy tűnt, hogy a folytatás sem okoz majd izgalmakat, hiszen már 12-1-re is ellépett a Dunaújvárosi Egyetem csapata. Gurisattiék a hajrára sem fáradtak el, bár itt már némiképp kozmetikázni tudtak az eredményen a szegediek, ám a hazaiak győzelme egy percig sem forgott veszélyben. Végül 19-5 arányban húzták be a bajnokság újabb mérkőzését.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.