EUR: 311,43 Ft
CHF: 270,44 Ft
2018. február 19., hétfő
Zsuzsanna

Extra

Egymilliárdért adja el lovait Miley Cyrus

Miley Cyrus úgy döntött, megválik hőn szeretett lovasfarmjától, ugyanis már szinte egyáltalán nem tudja látogatni az állatokat. Korábban állítólag hetente járt a ranchra, az elmúlt években azonban nem volt ideje, és úgy érzi, olyan gazda mellett lenne az állatok helye, aki akár napjában többször is ki tud velük lovagolni. Az énekesnő 19 évesen, 970 millió forintnak megfelelő összegért vette a luxusranchot, amelyért most ötmillió dollárt, vagyis körülbelül 1,2 milliárd forintot kér. Miley kikötötte, hogy a birtokot csak ismerős veheti meg, mert nem mindegy számára, hogy eztán ki vigyáz a lovaira.

Profimedia, Splash

Fotó: Profimedia, Mavrixphoto

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Buli Dorinát idősebb férfiak zaklatják

    Buli Dorinát idősebb férfiak zaklatják

    Dorina, a 13 éves YouTube sztár, Buli Buli című számával hódította meg a magyar fiatalokat. A kamaszlányt a Dikh tv fedezte fel, akik azóta is egyengetik a karrierjét és újonnan induló sorozatukban egy főszereppel is megkínálták.

  • Kialakult A Dal döntős mezőnye

    Kialakult A Dal döntős mezőnye

    Szombat este lezajlott A Dal második eldöntője, melyből az AWS került ki győztesen. A zsűri döntése alapján tovább jutott még a Yesyes és Király Viktor, míg a közönség szavazatának Horváth Tamás örülhetett.