2019. január 16., szerda
Gusztáv

Extra

Eiza csábította el Fergie exférjét

A Black Eyed Peas egykori énekesnője, Fergie és Josh Duhamel szeptemberben váltak el, nyolc évig tartó házasság után. Nemrég az énekesnő arról beszélt, ő sosem akarta, hogy így alakuljanak a dolgok, még mindig szereti exférjét, aki viszont nem szomorkodott sokáig. Összejött Eiza Gonzalez mexikói színésznővel, akivel még a Super Bowl alatt, Jennifer Lopez koncertjén ismerték meg egymást. A 28 éves, szépséges Eiza nagyon népszerű a hazájában, több telenovellában is játszott. A magyarok láthatták például a Rabok és szeretők című sorozatban is. Eiza hollywoodi karriert is szeretne, ezért nemrég a Nyomd, bébi, nyomd című filmben is szerepelt.

,Profimedia, INSTAR Images

Profimedia, Splash

Profimedia, Splash

Profimedia, Splash

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Új dallal rukkolt elő a The Cranberries

  Új dallal rukkolt elő a The Cranberries

  Új dallal rukkolt elő egykori énekesnője, a tavaly elhunyt Dolores O’Riordan halálának évfordulóján a The Cranberries ír zenekar, amely áprilisban dobja piacra következő albumát, majd véglegesen feloszlik.

 • Balázs Andi: Féltem az egészségemet

  Balázs Andi: Féltem az egészségemet

  Balázs Andi és párja, Gábor összesen 30 kilót fogyott az elmúlt hónapokban. A színésznő a Lokálnak elárulta azért kezdett diétába, mert érezte, hogy a színpadon egyre nehezebben mozog és túl a negyvenen az egészségét is félti.

 • Pintér Tibor fülig szerelmes

  Pintér Tibor fülig szerelmes

  Pintér Tibor felvállalta új kapcsolatát. A színész kollégájába, a 24 éves Jeniferbe szeretett bele, a Jimmy-musical előadásai alatt, ahol szerelmespárt alakítanak.