2018. október 19., péntek
Nándor

Sport

Eldőlt! Nem lesz Mayweather–McGregor visszavágó

Úgy tűnik, hogy nem csap össze egymással ismét Floyd Mayweather Conor McGregor. Az amerikai ökölvívó még tárgyalni sem hajlandó az esetleges visszavágóról.

Az elmúlt pár hétben Floyd Mayweather és Conor McGregor ismét üzengetni kezdett egymásnak a közösségi oldalakon és sokan úgy gondolták, hogy ez azt jelenti, hogy összecsapnak a felek a ketrecben, az UFC szabályai szerint. Most úgy tűnik, hogy ebből semmi sem lesz, és ezt maga Mayweather jelentette ki.


– Már egyszer megvertem Conort – mondta az amerikai szombaton. Természetesen nem kellett sokat várni és az ír harcos válaszára.

– Örülök, hogy Floyd megtette ezt a bejelentést és kilépett a visszavágó tárgyalásokból. Jól döntött, hogy visszavonult, éppen ezért nem is erőltettem mindenáron az újabb összecsapást – írta McGregor.

Az ír ketrecharcos a napokban újra edzésbe állt és úgy tűnik idén a rajongók ismét láthatják majd bunyózni, igaz egyelőre nem lehet tudni, hogy ki lesz a következő ellenfele.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • 24 éremmel zártuk az ifjúsági olimpiát

  24 éremmel zártuk az ifjúsági olimpiát

  Magyarország 24 éremmel – 12 arannyal, 7 ezüsttel és 5 bronzzal – zárta a Buenos Aires-i ifjúsági olimpiát. Ez minden idők legjobb szereplése. Fiatal sportolóink közül az úszó Milák Kristóf és Késely Ajna volt a legeredményesebb három-három győzelemmel, előbbinek pedig még egy ezüstje is van.

 • Hajrá, magyarok!

  Hajrá, magyarok!

  Holnap kezdődik az év legnagyobb hazai rendezésű sporteseménye, a budapesti birkózó-világbajnokság.

 • UFC-bajnok a birkózó vb-n!

  UFC-bajnok a birkózó vb-n!

  Október 21-én és 22-én itt lesz Henry Cejudo, aki idén az UFC bajnoka lett 57 kg-ban. Ő az első olyan ketrecharcos, aki korábban olimpiai bajnoki címet szerzett birkózásban, Pekingben (szabadfogás 55 kg).