EUR: 323,33 Ft
CHF: 283,14 Ft
2018. október 18., csütörtök
Lukács

Extra

Elfogták Miley Cyrus zaklatóját

Őrült zaklató üldözte Miley Cyrust néhány héttel ezelőtt. A férfi Milwaukee államból utazott Los Angelesbe, hogy besurranjon az énekesnő házába. A rendőrök tudtak a tervről, hiszen mindezt megírta közösségi oldalán, ahol arra is kitért, hogy magáévá akarja tenni Cyrust. A férfi végül nem találkozott Miley-vel, de úgy gondolta, hogy az énekesnő korábban miatta szakított Liam Hemsworth színésszel, akivel ma már jegyesek. A zsaruk végül elfogták a zaklatót, akit pszichiátriára szállítottak, és az orvosok 72 órán át megfigyelés alatt tartották.

Fotó: Profimedia, Splash

Profimedia, Press Association

Kapcsolódó Cikkek

 • Michael Bublé visszavonul?

  Michael Bublé visszavonul?

  Michael Bublé világhírű kanadai dzsesszénekes véget vetett a visszavonulásáról elterjedt pletykáknak: az új albummal jelentkező Grammy-díjas előadó szerint félreértették a szavait.

 • Szandi: Anyu álmát váltottam valóra

  Szandi: Anyu álmát váltottam valóra

  Szandi és Vastag Csaba óriási bravúrt hajtottak végre a TV2 Csak show és más semmi című műsorában, mikor légtornász mutatványukkal megnyerték az első adást.

 • Dakota szexi hassal cáfolja a terhességet

  Dakota szexi hassal cáfolja a terhességet

  Nemrég arról írtak a lapok, hogy az „…ötven árnyalata”-filmek sztárja, Dakota Johnson és kedvese, a Coldplay frontembere, Chris Martin első gyermeküket várják. Nemrég az énekes házánál rózsaszín és kék lufikat fotóztak, és a fotósok azt hitték, hogy babaváró parti volt, de állítólag csak Dakota születésnapját ünnepelték.

 • Humorral üti el a változókort Szulák Andrea

  Humorral üti el a változókort Szulák Andrea

  Szulák Andrea 3 évvel ezelőtt vált el gyermeke édesapjától, s azóta főleg kislányára, Rozinára, és a munkájára koncentrál, azon belül is kiváltképp a Menopauza című musicialre.