2018. október 24., szerda
Salamon

Külföld

Elfogyott a csirke, bezárt az étterem

Nagyon kínos helyzetbe került a csirkés gyorséttermek királya, a KFC. Ugyanis több száz nagy-britanniai éttermét volt kénytelen hétfőn bezárni, miután szállítmányozási problémák merültek fel, és elfogyott az étterem nélkülözhetetlen alapanyaga, a csirke.

A szigetországban egészen idáig több száz KFC étterem működött zavartalanul. Közleményükben úgy fogalmaztak, hogy meglehetősen bonyolult 900 éttermet ellátni, de a minőségben nem ismernek kompromisszumot, ezért több üzletüket bezárták vagy szűkítették kínálatukat – mindezt egy beszállítóváltás miatt. A KFC a vásárlóik türelmét kéri, amíg megoldják a problémát.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • A nap képe: Mekkzabállak

    A nap képe: Mekkzabállak

    Nem mindennapi pillanatot kapott lencsevégre az 51 éves Burak Senbak, aki marokkói utazása alkalmával botlott bele egy Argánfába, amit szinte teljes terjedelmében elleptek a kecskék.

  • Dicsérték Orbánt az angolok

    Dicsérték Orbánt az angolok

    Az angol Daily Mail című bulvárlap is beszámolt arról, hogy a magyar kormány beszüntette a gender-szakot az egyetemeken. A portál szélsőjobboldalinak nevezi Orbán Viktort és hogy-hogy nem a Soros-egyetem közleményét idézi a kérdésben, viszont az angol kommentelők kiállnak a magyar kormány döntése mellett.