EUR: 317,27 Ft
CHF: 279,84 Ft
2019. január 22., kedd
Artúr, Vince

Egyéb Pécs

Előbújt a pécsi maci, kezdődhet a tavaszi zsongás!

Kicsit tétován, de előbukkant Nyikoláj a barlangjából. A Pécsi Állatkert medvéje nem ijedt meg saját árnyékától, így vissza sem bújt. A néphagyomány szerint ez azt jelenti, hogy hamarosan enyhülés jön, és vége a télnek. A maci előbújása pedig csak egyike volt azoknak az attrakcióknak, amelyek a következő hónapokban várják a látogatókat.

Olyan, országosan is egyedülálló programokat indítanak, amelyek az egészen pici babákat is megszólítják. Az akváriumi keringő karon ülő gyermekek zenés programja a hatalmas akváriumok között, míg az ottalvós buli a nagyobbacskáknak szól és egész estét betöltő élményt nyújt.

Nem látta meg árnyékát, kint is maradt Nyikoláj (Fotó: Németh Kriszta)

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.