EUR: 318,13 Ft
CHF: 280,07 Ft
2019. február 15., péntek
Georgina, Kolos

Extra

Emese még szűz, de szerinte Hajdú az ideális udvarló

Hajdú Péter megdöbbent, amikor Bálint Emese színésznő a műsora felvételén elárulta, hogy sohasem csókolózott, nem volt orgazmusa, és 28 évesen még mindig szűz. A fiatal lány szerint Hajdú az ideális udvarló, a műsorvezető pedig elmesélte neki, milyen érzés csókolózni. 

– Nem csókolóztam és nem volt semmilyen intim kapcsolatom férfival. Ezt nőgyógyászati igazolással bizonyítani is tudom. Abban hiszek, hogy az orgazmust egy férfival kell átélni, így ebben sem volt részem. Színésznőként és nőként is érintetlen vagyok. Ezt az ártatlanságot 28 évesen megőrizni szerintem a világon egyedülálló – vallott őszintén Bálint Emese az ATV Esti Frizbi Hajdú Péterrel című műsor felvételén. Az ok, amiért a sokoldalú lány – hazánk egyetlen latinrock-harmonikása, szexuálpszichológus, hastáncos – még érintetlen, egyszerű: várja az igazit.


– Férjet keresek, aki az első, az igazi és egyben az utolsó is. Példát szeretnék mutatni. Magamat erkölcsös és nagyon konzervatív, klasszikus értékek szerint élő embernek tartom. Ahogy említettem, nem csókolóztam még senkivel. Nekem ez egy nagyon intim dolog, tehát ha megtörténne, az már utat törne egy mély kapcsolat felé. A hideg ráz ki az egyéjszakás kalandok hírétől is. Bizalmatlan vagyok a férfiakkal szemben, mert én nem válást, hanem sírig tartó házasságot szeretnék. Azért vállaltam ezt fel most, mert azt látom, hogy árad a celebvilágból a közönségesség – mondta Emese.

– Rengeteg férfit kellett visszautasítanom, mert nem akartam, hogy megcsókoljanak, mivel nem voltam szerelmes. Voltak ismert emberek, kollégák, családos férfiak, akik szerettek volna megkapni, de nem engedtem nekik. Ha tíz évig szűz maradok, az sem baj. Nekem ehhez rengeteg érzelem kell. Én is vágyom a testiségre, de ezt összekötöm a szerelemmel, és csakis házasságon belül szeretném megélni – válaszolt a lány, majd hozzátette, számára Péter és a stílusa nagyon is megnyerő, ideális udvarlónak tartja.


A színésznő most azért is fordult a médiához, mert szeretné megtalálni az igazit, akivel házasságot köthet, és aki a nászéjszakán elveszi a szüzességét. Amióta Emese felvállalta ártatlanságát, sorra jelentkeznek az ismeretlen udvarlók. – Rengeteg a jelentkező. Levelek százait kapom, és szinte kivétel nélkül mindegyikben két szó szerepel: elismerés, tisztelet. Annyian vannak, hogy castingot tartunk, és lesz belőle egy tévéműsor is, ahol remélhetőleg megtalálom a jövendőbelimet – nyilatkozott a vasárnap este látható műsor felvételén a színésznő.

Ez történt korábban:

Kapcsolódó Cikkek