2019. január 18., péntek
Piroska

Egyéb I.kerület

Emmer-képmások

Emmer László Képmások című kiállítását február 27-ig meghosszabbították a Várkert Bazárban.

A 21 portréból álló tárlatból Böjte Csaba és Berecz András– Berecz István apa-fia fotója már elkelt, de Emmer László Halász Judit-, Bozsik Yvette-, Csukás István-, Bolyki Balázs-, Rúzsa Magdi-, Bocskor Bíborka-, Herczku Ágnes-, Törőcsik Franciska-, Györgyi Anna-, Ugron Zsolna-, Rost Andrea-, Kovács Katalin-, Balsai Mónika-, Cseke Eszter-, Boros Misi-, Csuja Imre-, Both Miklós-, Nick Vujicic- és Gianni Annoni-portréi még megvásárhatók.


Rúzsa Magdi és Nick Vujicic képével még támogathatjuk a rászoruló családokat (Fotó: Keresztesi Balázs)

A befolyt összeget a Magyarországi Ökumenikus Segélyszervezetnek juttatják el, az adományból családok átmeneti otthonai és szenvedélybetegek nappali melegedője kap olvasnivalót lakóinak szellemi töltekezéshez és lelki megerősödéshez. A felajánlás minimális összege: 60 ezer forint. Képvásárlási szándékot az [email protected] oldalon lehet jelezni. 

 

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.