2018. október 16., kedd
Gál

Egyéb Dunaújváros

Erősítenek a Gorillák

Az idei szezonban több új játékossal állhat pályára a DAK Acél Dunaújváros Gorillaz amerikaifutball-csapata. Grátz Vilmos tanítványai már az első osztályban, a HFL-ben bizonyíthatnak,  jelentősen megerősített játékoskerettel.

Több új érkezőről is beszámolt a DAK Acél Dunaújváros Gorillaz amerikaifutball-csapatának honlapja, a gorillaz.hu. Mint azt a weblapon olvashatjuk, a 2018-as keretben egyebek mellett a zalaegerszegi Lőke Dániel, valamint Erki-Kiss Péter is ott lesz, akik a Zala Predators mellett az osztrák Fürstenfeld Raptors csapatában is játszottak. Szintén az érkezők névsorát erősíti a brit Sam Ogunlana, aki hazájában az edinburgh-i Heriot-Watt Egyetem amerikaifutball-programjának egyik megálmodója volt.


A Gorillaz kerete jelentősen megerősödött az elmúlt időszakban

Ő a szerb bajnok Jagodina együttesétől igazolt Dunaújvárosba, amely a Szekszárddal közösen veszi soraiba a Divízió I-es csapata keretében. A Gorillák már január elején elkezdték a felkészülést a szezonra, amelyet március 25-én, hazai pályán kezdenek majd: a Győr együttesét fogadják a stadionban.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vége! Kivezetik a lakás-takarékpénztárak állami támogatását

  Vége! Kivezetik a lakás-takarékpénztárak állami támogatását

  Az Országgyűlés kedden kivételes eljárásban határozott a lakás-takarékpénztárak állami támogatásának kivezetéséről. A döntés nem érinti a már megkötött lakás-előtakarékossági szerződéseket, az állami támogatás a törvény hatályba lépését követően megkötött, illetve meghosszabbított szerződések esetében nem jár majd.

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.

 • Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  A mellrák megelőzése érdekében a szűrővizsgálatok fontosságára igyekezett felhívni a figyelmet a Fagyöngy Egyesület, akik október első hétvégéjén idén is megrendezték a már hagoymányosnak nevezhető rózsaszín lufis sétájukat Veszprém belvárosában.

 • Öt sérült a karambolban

  Öt sérült a karambolban

  Összeütközött két autó az M5-ös autópálya soroksári szakaszán múlt kedden, öt ember megsérült. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-hez eljuttatott közleményben arról tájékoztatott, egy időre az érintett útszakaszon egy sávra szűkült le a forgalom.