2019. január 21., hétfő
Ágnes

Egyéb Dunaújváros

Erősítenek a Gorillák

Az idei szezonban több új játékossal állhat pályára a DAK Acél Dunaújváros Gorillaz amerikaifutball-csapata. Grátz Vilmos tanítványai már az első osztályban, a HFL-ben bizonyíthatnak,  jelentősen megerősített játékoskerettel.

Több új érkezőről is beszámolt a DAK Acél Dunaújváros Gorillaz amerikaifutball-csapatának honlapja, a gorillaz.hu. Mint azt a weblapon olvashatjuk, a 2018-as keretben egyebek mellett a zalaegerszegi Lőke Dániel, valamint Erki-Kiss Péter is ott lesz, akik a Zala Predators mellett az osztrák Fürstenfeld Raptors csapatában is játszottak. Szintén az érkezők névsorát erősíti a brit Sam Ogunlana, aki hazájában az edinburgh-i Heriot-Watt Egyetem amerikaifutball-programjának egyik megálmodója volt.


A Gorillaz kerete jelentősen megerősödött az elmúlt időszakban

Ő a szerb bajnok Jagodina együttesétől igazolt Dunaújvárosba, amely a Szekszárddal közösen veszi soraiba a Divízió I-es csapata keretében. A Gorillák már január elején elkezdték a felkészülést a szezonra, amelyet március 25-én, hazai pályán kezdenek majd: a Győr együttesét fogadják a stadionban.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.