2018. október 24., szerda
Salamon

Extra

Ételmérgezést kapott Szűcs Judith

A népszerű énekesnő épp Thaiföldön nyaralt, amikor rosszul lett egy ételtől, így orvoshoz kellett fordulnia. Szűcs Judithnak eszébe jutott a januárban elhunyt magyar turista tragédiája, így nagyon megrémült. Az útra a lánya kísérte el, a baj pedig már az első nap megtörtént. – Ha Ázsiába megy az ember, bizony kalkulálni kell azzal, hogy az ottani bacilusok megtámadnak bennünket. Az európai ember más higiénés körülményekhez szokott. Thai tésztát ettem, amitől borzasztó gyomorgörcseim lettek. Hamar orvost hívtunk, aki adott egy speciális antibiotikumot, amely viszonylag gyorsan helyrehozott – számolt be a kellemetlen esetről Judith a Ripostban.

Szűcs Judith

Kapcsolódó Cikkek

  • Lili: Többször összevert az afgán exem

    Lili: Többször összevert az afgán exem

    Nemrég Ausztriában fogták el azt az afgán férfit, aki a gyanú szerint megerőszakolt egy fiatal lányt egy budapesti kebabozó vécéjében. A történtek után jelentkezett a Lokálnál Lili, akit az afgán exe brutálisan megvert és szeretne minden lányt figyelmeztetni, hogy ne higgyenek a szép szavaknak.

  • Szexi és gazdag Candice

    Szexi és gazdag Candice

    Harmincéves lett a világ egyik legszebb modellje, Candice Swanepoel. A dél-afrikai szőke szépséget 15 éves korában fedezték fel egy durbani bolhapiacon, ma pedig már az egyik leggazdagabb modellnek számít, még saját bikinimárkája is van.