EUR: 323,13 Ft
CHF: 286,40 Ft
2018. augusztus 15., szerda
Mária

Egyéb Érd

Évértékelés a birkózóknál

Családi vacsorával, bállal összekötött évértékelőt tartott múlt szombaton az Érdi Spartacus SC, amelyre természetesen hivatalosak voltak a birkózóklub volt és jelenlegi sportolói, támogatói, a város és a sportági szövetségek képviselői.

Köszöntötte a rendezvényt és a negyvenöt éves klubot Aradszki András, a térség parlamenti képviselője is, aki egyebek mellett elmondta: a birkózás több mint egy tradicionális sportág, mivel a test-test elleni küzdelem az ember tiszteletét is jelenti. Ráadásul az edzőtermek olyan közösségeket hoznak létre, amelyek egy életre szólnak.


Aradszki András országgyűlési képviselő is köszöntötte a rendezvényt és a negyvenöt éves klubot

A szombati rendezvényen minden korosztály képviseltette magát

Összesen mintegy kétszázan vettek részt a hajnalig tartó szombati rendezvényen, ahol a legfiatalabbak munkáját is elismerték – kupával, oklevéllel, emléklappal.

Kaszás Lilla az U12-es korcsoport kiváló szumósa Növényi Norbert olimpiai bajnoktól vehette át a megérdemelt serleget

Szenicze Nimródnak Hegedűs Csaba olimpiai bajnok gratulált az elismeréshez

Ezek értékét jelentősen növelte, hogy az elismeréseket a sportág olyan nagyságai adták át, mint az olimpiai bajnok Hegedűs Csaba és Növényi Norbert.

Tar Mihálynak, a klub elnökének Aradszki András parlamenti képviselő gratulált a negyvenöt éves jubileum alkalmából Fotók: Boros Sándor

Az elmúlt évet értékelve Tar Mihály, a klub elnöke elmondta: a mintegy 120 magyarországi birkózószakosztály között az érdiek az élvonalba tartoznak. Számos hazai és nemzetközi eredményt értek el tavaly, sőt már az idén, az évértékelő napján is szereztek országos bajnoki aranyérmet.

Kapcsolódó Cikkek

 • In memoriam Matus György

  In memoriam Matus György

  72 éves korában elhunyt Matus György, a Vörösmarty Színház művésze, aki 20 évig volt a Miskolci Nemzeti Színház társulatának tagja.

 • Licitáljon, hogy segíthessen!

  Licitáljon, hogy segíthessen!

  A nyíregyházi Tomek Zoltán jól ismert a futball szurkolói körökben. A 42 éves kétgyermekes, súlyosan beteg édesapáért az elmúlt egy évben összefogott az egész magyar sporttársadalom.

 • Tíz éve jár a siker útján a Holdviola

  Tíz éve jár a siker útján a Holdviola

  A kétezres évek egyetlen miskolci zenekara a Holdviola, mely országosan is ismert és sikeres. Tízéves évfordulójukra készülve kerestük meg Farkas Pétert, a formáció vezetőjét, hogy beszéljen nekünk az indulásról, sikerekről és az elkövetkezendő időszak terveiről.

 • Cserkészek táboroztak

  Cserkészek táboroztak

  Láthatóan jó hangulatban telt a visegrádi négyek országaiból érkező cserkészek számára szervezett nemzetközi találkozó, amelynek Dunaújváros adott otthont.