EUR: 316,44 Ft
CHF: 281,79 Ft
2019. március 25., hétfő
Irén, Írisz

Egyéb Érd

Évértékelés a birkózóknál

Családi vacsorával, bállal összekötött évértékelőt tartott múlt szombaton az Érdi Spartacus SC, amelyre természetesen hivatalosak voltak a birkózóklub volt és jelenlegi sportolói, támogatói, a város és a sportági szövetségek képviselői.

Köszöntötte a rendezvényt és a negyvenöt éves klubot Aradszki András, a térség parlamenti képviselője is, aki egyebek mellett elmondta: a birkózás több mint egy tradicionális sportág, mivel a test-test elleni küzdelem az ember tiszteletét is jelenti. Ráadásul az edzőtermek olyan közösségeket hoznak létre, amelyek egy életre szólnak.


Aradszki András országgyűlési képviselő is köszöntötte a rendezvényt és a negyvenöt éves klubot

A szombati rendezvényen minden korosztály képviseltette magát

Összesen mintegy kétszázan vettek részt a hajnalig tartó szombati rendezvényen, ahol a legfiatalabbak munkáját is elismerték – kupával, oklevéllel, emléklappal.

Kaszás Lilla az U12-es korcsoport kiváló szumósa Növényi Norbert olimpiai bajnoktól vehette át a megérdemelt serleget

Szenicze Nimródnak Hegedűs Csaba olimpiai bajnok gratulált az elismeréshez

Ezek értékét jelentősen növelte, hogy az elismeréseket a sportág olyan nagyságai adták át, mint az olimpiai bajnok Hegedűs Csaba és Növényi Norbert.

Tar Mihálynak, a klub elnökének Aradszki András parlamenti képviselő gratulált a negyvenöt éves jubileum alkalmából Fotók: Boros Sándor

Az elmúlt évet értékelve Tar Mihály, a klub elnöke elmondta: a mintegy 120 magyarországi birkózószakosztály között az érdiek az élvonalba tartoznak. Számos hazai és nemzetközi eredményt értek el tavaly, sőt már az idén, az évértékelő napján is szereztek országos bajnoki aranyérmet.

Kapcsolódó Cikkek