2019. november 18., hétfő
Jenő

Külföld

Ez a perverz migráns megerőszakolt egy terhes nőt

Egyre gyakrabban hangoztatják Brüsszelben az ENSZ-szel egyetértve, hogy a migráció hasznos és kifejezetten jó hatással lehet Európa számára. Nos, az ilyen és ehhez hasonló kijelentésekről jó lenne megkérdezni azokat az Angliában élő áldozatokat is, akikkel egy afgán migráns, Aryan Rashidire erőszakoskodott. A válasz természetesen egyértelmű, hiszen ki örülne annak, ha egy vadidegen migráns az éjszaka közepén az otthonunk ablakán bemászva próbálna velünk szexuális kapcsolatot létesíteni. 

Aryan Rashidire

Aryan Rashidire

Történt ugyanis, hogy a migráns Aryan Rashidire még 2016 tavaszán egy kamionon elrejtőzve az Egyesült Királyságba szökött, ahol rövid idő alatt két nővel is erőszakoskodott saját otthonukban az éjszaka közepén – írja a Daily Mail.


Az afgán migráns alig cuccolt le a szigetországban, máris aberrált, perverz vágyainak kielégítése érdekében akcióba is lendült. Legelőször 2016 júniusában mászott be egy létra segítségével egy bradfordi család otthonába, hogy ott szexuális kapcsolatot létesítsen az ott élő nővel. A férfit még az sem zavarta, hogy az asszony mellett férje és néhány hónapos kisbabájuk is ott fekszik – írja a lap.

A nő arra ébredt, hogy valaki lehúzza róla a pizsamát, majd amikor meglátta az ágy végében Rashidit, a kétgyerekes anya attól félt, hogy a férfi végez vele, ha nem engedelmeskedik. Ezért sikítani sem mert. Néhány perc elteltével sikerült felébresztenie férjét, aminek köszönhetően a migráns ijedtében a cipőjét és ujjlenyomatait hátrahagyva elmenekült.


Nagyjából négy hónapig sikerült megúsznia a felelősségre vonást, ugyanis amikor Wakefieldben megint nem bírt uralkodni magán, újra bemászott egy család otthonába a nyitott ablakon keresztül. Az ott élő terhes nőt késével arra kényszerített, hogy szexeljen vele, az aktus közben pedig azt ordítozta áldozatának, hogy kötelessége a kedvére tennie. A perverz migránst nem több, mint egy nap alatt elfogták a rendőrök.

Rashidi azt hitte, hogy megúszhatja gyomorforgató tettét, ugyanis azzal mentegetőzött, hogy még csak 15-16 éves és még nem büntethető. Hozzátette, hogy születésének pontos dátumát sem ismeri. A rendőrök természetesen már ránézésre megállapították, hogy jóval idősebb, mint amennyinek mondja magát, amit később a fogorvosi vizsgálat is bizonyított. A szakvéleményből kiderült, hogy a perverz illegális bevándorló 20-22 éves, így simán büntethető. Ezt végül végül maga Rashidi is bevallotta.

A migráns ügyvédje úgy gondolja, hogy védence borzalmas traumákat élt át Afganisztánban, és a büntetés enyhítéséért fellebbezett. Ha még ez így is van, semmi nem jogosít fel egy embert arra, hogy szexuális ragadozóként ismeretlen áldozatokat kiválasztva erőszakkal létesítsen testi kapcsolatot. Az áldozatok az embertelen tett következtében olyan súlyos lelki sérüléseket szenvedtek, ráadásul az egyik család még el is költözött régi otthonából, ugyanis olyan súlyos pánikrohamok lettek úrrá az áldozaton, hogy el kellett hagyniuk a támadásra emlékeztető helyszínt.

Elutasítja a Fidesz-választmány az ENSZ migrációs csomagját

A kormánypárt országos választmánya elutasítja az ENSZ-tervezet azon megállapításait, amelyek szerint a migráció kedvező, támogatandó folyamat, a határvédelmi kerítéseket le kell bontani, és új migrációs útvonalakat kell létrehozni. A testület azzal sem ért egyet a világszervezet tervezett dokumentumából, hogy a kormányoknak anyagi segítséget kell nyújtaniuk a befogadott migránsoknak. A Fidesz országos választmánya nyilatkozatot fogadott el, amelyben kinyilvánítja, hogy kiáll Magyarország függetlensége mellett, és elutasítja az ENSZ tervezett migrációs csomagját.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek