EUR: 323,71 Ft
CHF: 287,07 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb Kecskemét

Ez egy jó játék VOLT!

Összesen 4522 szavazat érkezett be az 5letből jövő! Csapatos Csapatás nyereményjátékán, ahol végül 969 szavazattal a Kada Elek Közgazdasági Szakközépiskola A-B-L-A-K csapata lett a verseny legnépszerűbb résztvevője és ezzel a VOLT-napijegyek tulajdonosa.

Az 5letből jövő! játékos vetélkedő szervezői két héttel ezelőtt indították útjára a Csapatos Csapatás nevű online játékot, amelynek során a versenyben lévő legszimpatikusabb teamre voksolhattak a résztvevők. Éles verseny volt a csapatok között, több formáció szavazatszáma is megközelítette az ezret, végül a Kada Elek Közgazdasági Szakközépiskola A-B-L-A-K csapata szerezte magának a legtöbb követőt. A szavazók pedig szintén izgulhattak, hiszen a játékban részt vevők között is öt darab VOLT-jegy talált gazdára.


A Kada Elek Közgazdasági Szakközépiskola A-B-L-A-K csapata, ők szerezték maguknak a legtöbb követőt.

A nyereményjáték nagy sikerrel zárult, azonban az AIPA Nonprofit Kft. által szervezett 5letből jövő! verseny még tart. Jelenleg 29 csapat (kecskemétiek, kiskőrösiek, kiskunhalasiak, bajaiak és kiskunfélegyháziak) tanul, játszik és küzd azért, hogy bekerüljön az öt legjobb közé, akik majd egy élő show keretében prezentálhatják az általuk felépített vállalkozás tervét a szakmai zsűri előtt áprilisban. A legjobb pedig elviheti az egymillió forintos fődíjat.

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.