2019. január 18., péntek
Piroska

Egyéb II.kerület XII.kerület

Ezer gyermek a nagycsaládban

Élő zenés, táncos sajtótájékoztatón jelentették be 25. jubileumi évadjuk programját a Csillagszeműek. A Timár Sándor és Böske nevével fémjelzett nagy családban több mint 1000 gyermek, fiatal és felnőtt táncol.

A Hegyvidéken, Gazdagréten, Sashegyen, Japánban és Amerikában is oktatott módszer képviselői fél éven át ünnepelnek az idén. A júniusig tartó programsorozat a Timár Együttes műsorával kezdődött a MOM Kulturális Központban, legközelebb pedig, február 24-én, az ifjúsági korosztály tehetségeinek táncbemutatóját nézhetjük meg a Marczibányi Téri Művelődési Központban.

Tímár Böske (balra) és a 25 éves Csillagszeműek legfiatalabb táncosai
( Fotó: Sáfár Tibor)

A legkisebb Csillagszeműeknek is ragyog a tekintete
( Fotó: Sáfár Tibor)

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.