EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Egyéb Kecskemét

Fantasztikus volt a hangulat a 15. alapítványi bálon

Régi hagyomány a Corvin Mátyás Általános Iskolában, hogy a báli szezon idején az intézmény alapítványi bált szervez. A rendezvény bevételeit az iskola vezetése idén is a tanulás feltételeinek javítására fordítja.

Immár 15. alkalommal február 10-én ismét összejöttek a szülők, hozzátartozók, baráti társaságok az iskola aulájába egy kellemes, műsoros, táncos estélyre.


A belépőjegyek, a tombola, valamint a céges felajánlások az iskola mellett működő Corvin, az Emberközpontú Nevelésért Alapítványt támogatták, a befolyt összegből értéket teremtő programokat, fejlesztéseket és versenyeket finanszíroznak, valamint fordítanak az esélyegyenlőségre is. A tombolanyeremény tárgyai kecskeméti cégek, vállalkozók és magánszemélyek önzetlen adakozásaiból származtak.

A megnyitón egy-egy műsorral kedveskedtek a vendégeknek az iskola tanulói, valamint meghívott vendégszereplők

A megnyitón egy-egy műsorral kedveskedtek a vendégeknek az iskola tanulói, valamint meghívott vendégszereplők. A műsor csúcspontján a mátyásos tanárok szórakoztatták a közönséget a pedagógus egy napjának zenés, kreatív, komikus bemutatásával. Ezután dr. Lóczi László igazgató lépett színpadra, aki mottóként Böjte Csaba ferences szerzetes gondolatával kezdte beszédét: „Nem adhatsz lángot a gyertyának úgy, hogy annak fénye a te arcodat is ne ragyogja be…”

Az igazgató kiemelte, hogy a társadalmi szerepvállalás tekintetében kiemelkedően zárult a 2017-es esztendő. Sok cég több mint 9,5 millió forintos anyagi támogatással és jelentős közösségi munkával segítette céljaik megvalósulását. A szombat esti alapítványi bált összesen 54 vállalkozás támogatta, 280 vendég jelent meg személyesen, és további 550 látogatójeggyel járultak hozzá a jótékonysági rendezvényhez. A finom vacsorát követően az Edu-Show Zenekar játszotta a talpalávalót hajnalig.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.