EUR: 323,52 Ft
CHF: 282,94 Ft
2018. október 19., péntek
Nándor

Extra

Fátyol hadművelet – menyasszony blogot indít a Lokál

Hamarosan dübörögni kezd az esküvő szezon, ráadásul a házasság hetét ünnepeljük az elkövetkezendő napokban, a Lokál pedig kedvezni szeretne minden menyasszonynak. Ha szeretnél nagyokat nevetni, lapunk menyasszonyának, Lénának a segítségét kérni, vagy az ő történeteiből tájékozódni és inspirálódni, kövesd a blogját.

Fotó: youtube/twitter

Ha kislány korod óta tervezgetted a nagy napot, vagy esetleg hirtelen csöppentél bele, vagy nem tudod miképp állj neki a szervezésnek, Léna, a Lokál menyasszonyának blogja épp neked készül. Munka és szervezés, van akinél egyéb elfoglaltságok, mint síró gyerkőc vagy épp az iskolapad (vagy mindkét plusz adalék) is nehezíti a gondtalan menyasszony létet. A szervező, pedig valljuk be, nem túl olcsó, de semmi pánik! Mi itt vagyunk, ötletekkel, történetekkel és rengeteg saját élménnyel megfűszerezve igyekszünk segíteni.


A blog első és egyben bemutatkozó része, – hát mikor máskor – február 14-én indul.

Léna izgatottan és pánikszerűen számol vissza: 68 nap van ugyanis még hátra (a kezdők kevéért, vannak erre remek applikációk, ami kiszámolja mennyi idő van még az esküvőig) és vannak hiányzó elemek a listáján. Hogy mik azok, és szerinte mivel érdemes kezdeni a szervezést, ő hogy kezdte és milyen megpróbáltatásokon, vicces történeteken és szolgáltatókon át vezetett az útja a (számára) tökéletes választásokig, hamarosan kiderül, de szerdáig várnotok kell. *kacsint*


Ha szeretnétek Lénának üzenni, kérdezni tőle, vagy tanácsot adni, hogy milyen témákra lenne érdemes kitérni, küldjetek nekünk levelet a [email protected] címre.

Közel két évtizede Angliából indult el ez a kezdeményezés, amely Valentin-nap környékén minden évben egy hétig a házasság és a család fontosságára kívánja irányítani a figyelmet. A házasság hetét – amelyhez hazai és nemzetközi szinten is számos ismert közéleti személyiség csatlakozott kifejezve elköteleződését a házasság, a család ügye iránt – mára 4 kontinens 21 országában ünneplik – olvasható a házassághete.hu honlapon.

Kapcsolódó Cikkek

  • Születésnaposok indítják a klubszezont

    Születésnaposok indítják a klubszezont

    Van azért valami jó is abban, ha véget ér a nyár, hiszen a zenerajongók számára megkezdődik a klubszezon, ami mindig a legérdekesebb eseményeket tartogatja a „kluberek” számára.

  • Rangos díjat kapott a Nanushka

    Rangos díjat kapott a Nanushka

    A turizmus legmagasabb szintű kormányzati elismerését kapta meg Sándor Szandra, a Nanushka tervezője. A fiatal tehetség méltán részesült elismerésben, hiszen márkájának köszönhetően Magyarország felkerült a ruhagyártás és a divatvilág nemzetközi térképére.