2018. július 22., vasárnap
Magdolna

Extra

Fátyol hadművelet – menyasszony blogot indít a Lokál

Hamarosan dübörögni kezd az esküvő szezon, ráadásul a házasság hetét ünnepeljük az elkövetkezendő napokban, a Lokál pedig kedvezni szeretne minden menyasszonynak. Ha szeretnél nagyokat nevetni, lapunk menyasszonyának, Lénának a segítségét kérni, vagy az ő történeteiből tájékozódni és inspirálódni, kövesd a blogját.

Fotó: youtube/twitter

Ha kislány korod óta tervezgetted a nagy napot, vagy esetleg hirtelen csöppentél bele, vagy nem tudod miképp állj neki a szervezésnek, Léna, a Lokál menyasszonyának blogja épp neked készül. Munka és szervezés, van akinél egyéb elfoglaltságok, mint síró gyerkőc vagy épp az iskolapad (vagy mindkét plusz adalék) is nehezíti a gondtalan menyasszony létet. A szervező, pedig valljuk be, nem túl olcsó, de semmi pánik! Mi itt vagyunk, ötletekkel, történetekkel és rengeteg saját élménnyel megfűszerezve igyekszünk segíteni.


A blog első és egyben bemutatkozó része, – hát mikor máskor – február 14-én indul.

Léna izgatottan és pánikszerűen számol vissza: 68 nap van ugyanis még hátra (a kezdők kevéért, vannak erre remek applikációk, ami kiszámolja mennyi idő van még az esküvőig) és vannak hiányzó elemek a listáján. Hogy mik azok, és szerinte mivel érdemes kezdeni a szervezést, ő hogy kezdte és milyen megpróbáltatásokon, vicces történeteken és szolgáltatókon át vezetett az útja a (számára) tökéletes választásokig, hamarosan kiderül, de szerdáig várnotok kell. *kacsint*


Ha szeretnétek Lénának üzenni, kérdezni tőle, vagy tanácsot adni, hogy milyen témákra lenne érdemes kitérni, küldjetek nekünk levelet a lena.wifetobe@gmail.com címre.

Közel két évtizede Angliából indult el ez a kezdeményezés, amely Valentin-nap környékén minden évben egy hétig a házasság és a család fontosságára kívánja irányítani a figyelmet. A házasság hetét – amelyhez hazai és nemzetközi szinten is számos ismert közéleti személyiség csatlakozott kifejezve elköteleződését a házasság, a család ügye iránt – mára 4 kontinens 21 országában ünneplik – olvasható a házassághete.hu honlapon.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ekkora a magánvagyona II. Erzsébetnek

  Ekkora a magánvagyona II. Erzsébetnek

  A brit uralkodó magánvagyonának nettó értéke 2,9 százalékkal 533,8 millió fontra nőtt 2017-18-ban – derült ki a brit korona vagyonportfolióját kezelő Duchy of Lancaster éves jelentéséből, amelyet pénteken hoztak nyilvánosságra Londonban.

 • Kirúgták A galaxis őrzői 3. rendezőjét

  Kirúgták A galaxis őrzői 3. rendezőjét

  Kirúgta a Disney James Gunnt, A galaxis őrzői vol. 3. rendezőjét, miután napvilágra kerültek olyan régi Twitter-bejegyzései, amelyekben a pedofíliával és a nemi erőszakkal viccelődött.

 • Székhelyi József: Szorítsatok értem!

  Székhelyi József: Szorítsatok értem!

  Székhelyi Józsefet szerdán megoperálták. A színész orvosai hetekkel ezelőtt ugyanis áttéteket találtak a színész szervezetében, noha korábban úgy tűnt, jobban van és legyőzi a tüdőrákot.