EUR: 312,96 Ft
CHF: 271,73 Ft
2018. február 24., szombat
Mátyás

Egyéb Békéscsaba

Fejlesztik a régiót

A Modern Városok Program keretében megvalósuló több békéscsabai fejlesztés sem csak a településre korlátozódik, hanem az egész régió fejlődését célozza. Ilyen például az M44-es vagy a Wenckheim kerékpárút kiépítése. Utóbbi a jobb közlekedés és megközelíthetőség mellett az egészség megőrzésében és az aktívabb életben is segíti majd a helyieket, valamint az ide érkező turistákat.

Hiszen amellett, hogy meglátogatják az egymáshoz igen közel fekvő négy kastélyt, mindezt jó minőségű úton, biztonságos környezetben, sportolva tehetik. A szabadkígyósi kastély ráadásul maga is komoly felújítás előtt áll, így bizonyára a jövőben még több látogatót vonz majd.

Kapcsolódó Cikkek

 • Sminkbemutató szép lányokkal

  Sminkbemutató szép lányokkal

  Ahogy arra számítani is lehetett, a jelentős szakmai és közönségvisszhangot keltett, nemrég lezajlott, érdi rendezésű Pest Megye Szépe verseny döntőjében szereplő hölgyek sorra kapják a felkéréseket a szépségipar különféle területeiről.

 • A neandervölgyi ember készíthette az első barlangrajzokat

  A neandervölgyi ember készíthette az első barlangrajzokat

  A neandervölgyi ember készíthette a világ első barlangrajzait – állapította meg egy nemzetközi kutatócsoport, amely elsőként talált meggyőző bizonyítékot arra, hogy a neandervölgyieknek a Homo sapienshez hasonló művészi érzékük lehetett.

 • Szijjártó: A tengeri határokat is meg kell védeni

  Szijjártó: A tengeri határokat is meg kell védeni

  Az Európai Unió tengeri határát ugyanúgy meg kell védeni, mint ahogy Magyarország is képes volt arra, hogy megvédje az EU külső, szárazföldi határát – mondta el telefonon az MTI-nek pénteken Máltáról Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.