2019. január 18., péntek
Piroska

Egyéb Békéscsaba

Fejlesztik a régiót

A Modern Városok Program keretében megvalósuló több békéscsabai fejlesztés sem csak a településre korlátozódik, hanem az egész régió fejlődését célozza. Ilyen például az M44-es vagy a Wenckheim kerékpárút kiépítése. Utóbbi a jobb közlekedés és megközelíthetőség mellett az egészség megőrzésében és az aktívabb életben is segíti majd a helyieket, valamint az ide érkező turistákat.

Hiszen amellett, hogy meglátogatják az egymáshoz igen közel fekvő négy kastélyt, mindezt jó minőségű úton, biztonságos környezetben, sportolva tehetik. A szabadkígyósi kastély ráadásul maga is komoly felújítás előtt áll, így bizonyára a jövőben még több látogatót vonz majd.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.