2018. augusztus 15., szerda
Mária

Egyéb Békéscsaba

Fejlesztik a régiót

A Modern Városok Program keretében megvalósuló több békéscsabai fejlesztés sem csak a településre korlátozódik, hanem az egész régió fejlődését célozza. Ilyen például az M44-es vagy a Wenckheim kerékpárút kiépítése. Utóbbi a jobb közlekedés és megközelíthetőség mellett az egészség megőrzésében és az aktívabb életben is segíti majd a helyieket, valamint az ide érkező turistákat.

Hiszen amellett, hogy meglátogatják az egymáshoz igen közel fekvő négy kastélyt, mindezt jó minőségű úton, biztonságos környezetben, sportolva tehetik. A szabadkígyósi kastély ráadásul maga is komoly felújítás előtt áll, így bizonyára a jövőben még több látogatót vonz majd.

Kapcsolódó Cikkek

 • In memoriam Matus György

  In memoriam Matus György

  72 éves korában elhunyt Matus György, a Vörösmarty Színház művésze, aki 20 évig volt a Miskolci Nemzeti Színház társulatának tagja.

 • Licitáljon, hogy segíthessen!

  Licitáljon, hogy segíthessen!

  A nyíregyházi Tomek Zoltán jól ismert a futball szurkolói körökben. A 42 éves kétgyermekes, súlyosan beteg édesapáért az elmúlt egy évben összefogott az egész magyar sporttársadalom.

 • Tíz éve jár a siker útján a Holdviola

  Tíz éve jár a siker útján a Holdviola

  A kétezres évek egyetlen miskolci zenekara a Holdviola, mely országosan is ismert és sikeres. Tízéves évfordulójukra készülve kerestük meg Farkas Pétert, a formáció vezetőjét, hogy beszéljen nekünk az indulásról, sikerekről és az elkövetkezendő időszak terveiről.

 • Cserkészek táboroztak

  Cserkészek táboroztak

  Láthatóan jó hangulatban telt a visegrádi négyek országaiból érkező cserkészek számára szervezett nemzetközi találkozó, amelynek Dunaújváros adott otthont.