EUR: 317,69 Ft
CHF: 279,73 Ft
2019. február 18., hétfő
Bernadett

Belföld

Felfüggesztették a kisállatot bántalmazó rendőrt

Felfüggesztették szolgálati beosztásából azt a rendőrt, aki brutálisan bánt egy szerencsétlen, kiszolgáltatott kutyával. Az erről szóló videó megtekintését, amely a legnagyobb közösségi oldalon már több mint százezer megtekintésnél jár, csak erős idegzetűeknek ajánljuk.

A Pest megyei Dányban vették fel azt a videót, amely még hétfőn került ki a legnagyobb közösségi oldalra, és mostanáig már több mint százezren látták. Egy rendőr látható rajt, aki egy hatalmas ütést mér egy kutyára, amely így valósággal berepül a rendőrségi autóba.


A borzalmas jelenetnek a felvételt készítőn kívül még egy szemtanúja is volt, mégpedig a járőr társa, aki szó nélkül beszáll az autóba, miután a kegyetlen egyenruhás dühösen rácsapja a kocsi hátsó, csomagtartó ajtaját a bevágott állatra.

Több állatvédő is követeli az állatkínzó rendőr felelősségre vonását, ami miatt úgy tudjuk feljelentést is tesznek.


A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság délután kiadott közleménye szerint a Gödöllői Rendőrkapitányság vezetője azonnali parancsnoki kivizsgálást rendelt el, amelynek eredményeként az érintett rendőrt  mai hatállyal szolgálati beosztásából felfüggesztette. A Gödöllői Rendőrkapitányság vezetője az ügy további vizsgálata céljából feljelentést tesz az erre hatáskörrel és illetékességgel rendelkező ügyészségen.

A gödöllői rendőrök intézkedtek a kutya soron kívüli állatorvosi vizsgálatára, amely elsődlegesen megállapította, hogy az állat nem szenvedett sérülést az eset során.

 

A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak!” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a [email protected] címre. Bátran csatoljon fotót beszámolójához, hogy annak minél nagyobb hangot adjunk, ezzel növelve az esélyét, hogy az állatkínzó elnyeri méltó büntetését. Természetesen nem csak a tragédiával végződő esetekkel foglalkozunk. Sikertörténeteket, szerencsés kiszabadításokat, megmentéseket is megoszthatnak velünk. Ismerje meg a világ a névtelen hősöket is, akik folyamatos harcot vívnak a kegyetlen emberekkel!

Börtönt az állatkínzóknak! Kövessen minket a Facebookon:

https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek