2019. február 22., péntek
Gerzson

Egyéb Baja

Felháborító! A liberális ellenzék Soros György oldalán áll

A bevándorlásról és Soros György civil szervezeteiről vitatkoztak a képviselők Baján. A témával kapcsolatban egy előterjesztésről is dönteniük kellett, az ellenzéki liberális képviselők egy része azonban Soros György pártjára állt.

A januári képviselő-testületi ülésen fontos szavazásra került sor. Mint ismeretes: Szita Károly, a Megyei Jogú Városok Szövetségének elnöke korábban több polgármestert is tanácskozásra hívott, amelynek központi témája Soros György tevékenysége és a milliárdos spekuláns által támogatott civil szervezetek munkája volt. A rendezvényen Fercsák Róbert, Baja város polgármestere is részt vett. A városvezető a január végi képviselő-testületi ülésen be is nyújtott egy előterjesztést azzal a céllal, hogy a városatyák határozott tiltakozásukat fejezhessék ki a Soros-birodalom ténykedései ellen. Az előterjesztésben több más mellett az állt, hogy „a bajaiak maguk döntik el az ügyeiket, és nem szeretik, ha mások döntenek helyettük”, és az, hogy a Soros-terv „valamennyi magyar településre, így Bajára is rendkívül veszélyes, hiszen veszélybe kerülne a mindennapok biztonsága és veszélybe kerülne a település jövője”.


Teket Melinda, Hajdú Miklós és dr. Révfy Zoltán sem szavazott

 

A szavazásnál aztán különös dolog történt. Hosszas vitát követően hárman úgy döntöttek, az ügy és a probléma nem ér annyit, hogy megnyomjanak egyetlen gombot a szavazógépen. Dr. Révfy Zoltán, Hajdú Miklós és Teket Melinda bebizonyította, hogy a bajai emberek biztonsága nem fontos, vagy mondhatnánk úgy is: kevésbé fontos, mint Soros György érdekei. A liberális ellenzék Baján is a bevándorlás és egy tisztességtelen, a vagyonát spekulációkkal összeharácsoló milliárdos oldalán áll! A három képviselő sem igent, sem nemet nem nyomott. Egyszerűen kikapcsolták a szavazógépet. Legalább a véleményüket felvállalhatták volna…

A három képviselő bebizonyította: szerintük a bajai emberek biztonsága nem olyan fontos, mint Soros György érdekei (Fotó: MTI)

Kapcsolódó Cikkek