2018. április 22., vasárnap
Csilla, Noémi

Egyéb Baja

Felháborító! A liberális ellenzék Soros György oldalán áll

A bevándorlásról és Soros György civil szervezeteiről vitatkoztak a képviselők Baján. A témával kapcsolatban egy előterjesztésről is dönteniük kellett, az ellenzéki liberális képviselők egy része azonban Soros György pártjára állt.

A januári képviselő-testületi ülésen fontos szavazásra került sor. Mint ismeretes: Szita Károly, a Megyei Jogú Városok Szövetségének elnöke korábban több polgármestert is tanácskozásra hívott, amelynek központi témája Soros György tevékenysége és a milliárdos spekuláns által támogatott civil szervezetek munkája volt. A rendezvényen Fercsák Róbert, Baja város polgármestere is részt vett. A városvezető a január végi képviselő-testületi ülésen be is nyújtott egy előterjesztést azzal a céllal, hogy a városatyák határozott tiltakozásukat fejezhessék ki a Soros-birodalom ténykedései ellen. Az előterjesztésben több más mellett az állt, hogy „a bajaiak maguk döntik el az ügyeiket, és nem szeretik, ha mások döntenek helyettük”, és az, hogy a Soros-terv „valamennyi magyar településre, így Bajára is rendkívül veszélyes, hiszen veszélybe kerülne a mindennapok biztonsága és veszélybe kerülne a település jövője”.


Teket Melinda, Hajdú Miklós és dr. Révfy Zoltán sem szavazott

 

A szavazásnál aztán különös dolog történt. Hosszas vitát követően hárman úgy döntöttek, az ügy és a probléma nem ér annyit, hogy megnyomjanak egyetlen gombot a szavazógépen. Dr. Révfy Zoltán, Hajdú Miklós és Teket Melinda bebizonyította, hogy a bajai emberek biztonsága nem fontos, vagy mondhatnánk úgy is: kevésbé fontos, mint Soros György érdekei. A liberális ellenzék Baján is a bevándorlás és egy tisztességtelen, a vagyonát spekulációkkal összeharácsoló milliárdos oldalán áll! A három képviselő sem igent, sem nemet nem nyomott. Egyszerűen kikapcsolták a szavazógépet. Legalább a véleményüket felvállalhatták volna…

A három képviselő bebizonyította: szerintük a bajai emberek biztonsága nem olyan fontos, mint Soros György érdekei (Fotó: MTI)

Kapcsolódó Cikkek

 • Négy embert megöltek egy étteremben

  Négy embert megöltek egy étteremben

  Négy embert megölt, további hármat pedig megsebesített egy lövöldöző férfi vasárnapra virradó éjjel az egyesült államokbeli Nashville közelében egy Waffle House étteremben.

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.