2018. november 18., vasárnap
Jenő

Extra

Felhőkarcoló tetején énekelnek a Tóth lányok

Tóth Vera közösségi oldalán osztotta meg a jó hírt, miszerint testvérével, Gabival egy különleges felkérésnek köszönhetően egy hónap múlva Kínába utazhatnak.

Nem is akárhol lépnek majd színpadra, a koncert helyszínéül egy gigantikus felhőkarcoló 62. emelete fog szolgálni. – Pontosan egy hónap múlva Kínában koncertezünk a tesómmal és a bandájával meg a triómmal. Az egyik helyszín egy felhőkarcoló 62. emeletén lesz, ahonnan ilyen a kilátás. Egészen elképesztő, el sem hisszük – írta Vera, aki testvérével együtt rettentően izgatott a felkérés miatt.

A koncert helyszíne

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Noha rajongói szerint remekül néz ki Tomán Szabina, ő maga egy cseppet sincs megelégedve az alakjával. Mivel a szülés utáni feleslegtől még mindig nem sikerült megszabadulnia, a napokban komoly fogyókúrába kezdett, küzdelmét pedig mi magunk is végigkövethetjük az újonnan indított vlogsorozatában.

 • Novemberben ismét FitBalance

  Novemberben ismét FitBalance

  Magyarország legnagyobb fitness és életmód fesztiválja, az Eisberg – FitBalance november 25-én ismét várja a mozgás és egészséges életmód szerelmeseit a Budapest Sportarénában.

 • Viszkis: Most már révbe értem!

  Viszkis: Most már révbe értem!

  Élete újabb állomásához érkezett Ambrus Attila azaz a Viszkis. Az egykori bankrabló szabadulása óta kerámiák árusításából él, tegnap pedig megnyitotta  Hopka Károly képzőművésszel közös kiállítását Szentendrén.