EUR: 328,09 Ft
CHF: 300,99 Ft
2019. augusztus 23., péntek
Bence

Belföld

Feljelentették a bántalmazó Juhászt

Feljelentette egy magánszemély a budapesti V. és XIII. kerületi ügyészségen Juhász Pétert, az Együtt elnökét, miután az elmúlt héten jó néhány döbbenetes részlet derült ki az ellenzéki fütyülős politikus botrányos magánéletéről. Az ügyészség feljelentéskiegészítést rendelt el az ügyben.

Juhász ellen nyomozást rendelhetnek el /Fotó: Lokál

Kis híján megúszta a súlyos bántalmazásról szóló vádakat Juhász Péter, az Együtt elnöke, aki inkább megállapodott volt élettársával a közös gyermekek elhelyezéséről szóló jogvitában, semmint bíróságon kelljen cáfolnia annak a peranyagnak a tartalmát, amelyről először a Bors közölt részleteket.


Mint ismert, Juhász Péter volt élettársa, három közös kiskorú gyermekük édesanyja azt állította, hogy a férfi rendszeresen tettleg bántalmazta őt. Az egyik esetben rátérdelt, az arcába vágott, majd az erős menstruációjától vérben úszó nőt bezárva hagyta a lakásban. Arról is beszámoltunk, hogy az üggyel kapcsolatban pszichológiai szakvélemény is készült Juhász Péterről, amely szerint: „a közös gyerekfelügyelet, láthatás vagy a felek találkozását szükségessé tevő egyéb egyezség, netán kapcsolat fenntartása az anyát és a gyerekeket is további lelki, illetve fizikai erőszaknak teszi ki”. Sőt: a periratban arról szóló vallomás is volt, miszerint együttélésük alatt Juhász Péter rendszeresen fogyasztott marihuánát gyermekei jelenlétében, vagy az autóban, vezetés közben is.

Ez a per azonban nem jutott el bírói döntésig, mivel a felek megállapodtak a gyermekek elhelyezéséről, így Juhásznak nem kellett a bíróság előtt bizonyítékokkal cáfolnia a nő állításait. Ugyanakkor valaki más is tett azért, hogy Juhász elszámoltatására sor kerülhessen. A Fővárosi Főügyészség tájékoztatása szerint ugyanis egy magánszemély feljelentést tett Juhász ellen, az irat a V.-XIII. kerületi ügyészségre került, ahol feljelentéskiegészítést rendeltek el. Ennek értelmében a feljelentőnek 15 napja van, hogy további információkkal támassza alá a bűncselekmény gyanúját, azt követően az ügyészség dönti el, hogy elrendelnek-e nyomozást Juhásszal szemben.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Hétszemélyes öröm a családnak

  Hétszemélyes öröm a családnak

  Szinte még alig-alig szoktunk hozzá, hogy ma már minden márka megalkotta a maga SUV-ját, a Skoda Kodiaq máris kategóriájában egy még nagyobbat ugrott.

 • Októberben polgármestereket választunk

  Októberben polgármestereket választunk

  Október 13-án rendezik a magyarországi önkormányzati választásokat. Ez lesz Magyarország történetének nyolcadik szabad önkormányzati voksolása, amely sokban különbözik az országgyűlési és az európai parlamenti választásoktól.

 • Megöltek egy férfit Balatonfűzfőn

  Megöltek egy férfit Balatonfűzfőn

  Megöltek egy férfit csütörtökön Balatonfűzfőn, a gyanúsítottat elfogták – közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője az MTI-vel.