2019. január 22., kedd
Artúr, Vince

Belföld

Ferdére verték a kiskutya száját – feljelentést tettek az állatvédők

Hihetetlen mértékű düh lakozik egyes emberekben, melyet ártatlan állatokon vezetnek le. A napokban a Kőbányai Állatvédelmi Járőrszolgálatot értesítették, mert egy keverék kutyust valaki alaposan helybenhagyott. Az állatvédők azonnal rendőrségi feljelentést tettek.

Szinte nem telik el úgy hét, hogy ne lehetne hallani újabb állatkínzásokról. Lapunk még tavaly augusztusban indított kampányt Börtönt az állatkínzóknak címmel, hogy végre letöltendő börtönbüntetést kapjanak azok, akik kegyetlenül megkínoznak ártatlan állatokat.


Forrás: Facebook

Néhány napja egy újabb szomorú eset történt Budapest X. kerületében, melyről a legnagyobb közösségi oldalán számolt be a Kőbányai Állatvédelmi Járőrszolgálat.

“Bejelentést kaptunk egy bántalmazott kutya miatt. A képen is jól látszik hogy olyan ütést vagy rúgást kapott, hogy a kis pofija szó szerint elferdült, szája bedagadt. Bűne az volt, hogy átmászott a szomszéd telekre ahol egy társasház van. A további részleteket amik a tudomásunkra jutottak a rendőrséggel osztjuk meg. Állatkínzás miatt feljelentést teszünk a rendőrségen.”


A Lokál megkereste a Kőbányai Állatvédelmi Járőrszolgálatot, melynek munkatársa készséggel nyilatkozott lapunknak, ám kérte, hogy teljes nevét ne írjuk le.

– Egy régebbi építésű társasházból mászott át ez a középkorú keverék kan kutyus a szomszédban épült új társasház területére, ahonnan elferdült pofival tért vissza. A közös képviselő elmondta nekünk, hogy egy ott lakó azt mondta korábban, ha még egyszer meglátja, azt már nem fogja szó nélkül hagyni – mondta lapunknak Krisztina, aki hozzátette: rögtön hatósági állatorvoshoz került a kutyus, aki megállapította, hogy szerencsére nem tört el a kutya állkapcsa. Mindenesetre azonnal megtették ismeretlen tettes ellen a rendőrségi feljelentést.

A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak!” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a [email protected] címre. Bátran csatoljon fotót beszámolójához, hogy annak minél nagyobb hangot adjunk, ezzel növelve az esélyét, hogy az állatkínzó elnyeri méltó büntetését. Természetesen nem csak a tragédiával végződő esetekkel foglalkozunk. Sikertörténeteket, szerencsés kiszabadításokat, megmentéseket is megoszthatnak velünk. Ismerje meg a világ a névtelen hősöket is, akik folyamatos harcot vívnak a kegyetlen emberekkel!

Börtönt az állatkínzóknak! Kövessen minket a Facebookon:

https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Demetervin Pincészet – Délceg

  Demetervin Pincészet – Délceg

  A 2017-es évjáratú Délceg nevű furmint és hárslevelű házasítású bora nyerte el “Debrecen Város Fehér Bora 2019” címet.

 • Nyomoznak az MTVA-ban randalírozók ellen

  Nyomoznak az MTVA-ban randalírozók ellen

  Nem számítottak hivatalos személynek azok az ellenzéki politikusok, akik szabályosan megostromolták az MTV stúdióit múlt év decemberében, ezért ellenük és nem az őket az épületből eltávolító fegyveres biztonsági őrök ellen indít nyomozást a Központi Nyomozó Főügyészség.

 • Brüsszel pénzt adna Sorosnak

  Brüsszel pénzt adna Sorosnak

  Jogállamisághoz kötnék az uniós kifizetéseket, illetve rengeteg pénzt adnának civil szervezeteknek az Európa Parlamenti képviselők, akik mindkét indítványt megszavazták múlt csütörtökön.

 • Teljesen megújul a SOTE

  Teljesen megújul a SOTE

  Teljesen megújulhat a Semmelweis Egyetem – jelentette ki Merkely Béla, az intézmény rektora hétfő reggel az M1 aktuális csatornán.